Nová vitální tvař s novinkou od JA: sérum Vitality Dry Oil

vitality_dry_oil_cl

 

 

Krásná, mladistvá tvář s hydratovanou a svěží pokožkou. Zní vám to jako pohádka? Takové jsou produkty značky Juliette Armand a takové je sérum Vitality Dry Oil.

 

Nepřeženeme to, když řekneme, že sérum je luxusní maxi náloží olejů se silou Golema. Je silný a zároveň jemný, krásně voní a omladí, vyživí a k tomu hydratuje. Co víc si přát?

 

Když se řekne sérum Vitality Dry Oil

Tento omlazující suchý olej j ideálním parťákem pro každý typ pokožky, ale především pro tu mastnou a normální. Koncentrovaná síla mixu deseti olejů nabízí cool osvěžení a luxusní péči pro vaši pleť.

 

Jaké oleje sérum obsahuje?

Olejová desítka opravdu stojí za to, protože sérum Vitality Dry Oil pojímá v sobě hroznový olej a Inca Inchi omega 3-6-9 olej, avokádový a olivový olej, makadamový a arnikový olej, levandulový a slézový olej, jitrocelový a šalvějový olej.

 

Co vše oleje umí?

Každý z olejů má již sám o sobě a samostatně jedinečný efekt, a spolu pohromadě v séru se jejich síla násobí a vzájemně podpoří.

  • Avokádový olej je bohatý na vitamíny a podporuje správnou stavbu i pevnost pokožky.
  • Olivový olej napomáhá udržet pleť vlhkou a tím krásně hydratovanou, přičemž pokožka je i antibakteriálně ošetřena a dostává svěží nádech s optimálním pH.
  • Makadamový olej vyhlazuje vrásky, hydratuje, pěstí pleť a zahlazuje její narušení a tím ji omlazuje.
  • Arnikový olej pro změnu pleť krásně prokrví, a jeho protizánětlivé a antiseptické účinky působí na její celistvost a zdraví.
  • Levandulový olej je profláklý svými zklidňujícími, regeneračními a antibakteriálními účinky i zjemnění vrásek.
  • Méně známý je slézový olej, který působí jako přirozená bariéra proti poškození, dává pleti jedinečnou hebkost a zvlhčuje ji.
  • Jitrocelový olej zase pleť vyživí, regeneruje a má omlazující efekt, protože pleť vyhlazuje a tím odbourává nebo alespoň zjemňuje vrásky.
  • Šalvějový olej krásně pokožku pohladí svým zklidňujícím, detoxikačním a hojivým účinkem.

 vitality_oil_odkaz

Hroznový a Inca Inchi olej

Nejvíce zajímavé jsou ale první dva zmíněné oleje v řadě – hroznový a Inca Inchi omega 3-6-9 olej. Hroznový olej totiž dodává pleti jedinečnou výživu, ochranu proti volným radikálům a stárnutí. Pleť hloubkově hydratuje, navíc ji parádně vyhladí a dodá pleti hedvábnou jemnost.

 

Inca Inchi omega 3-6-9 olej je pak unikátem ve složení séra, protože tento vzácný olej je považován za přírodní elixír mládí. Peruánský kousek umí mnohé – bohatě pleť vyživuje, jelikož je nejbohatším zdrojem nenasycených mastných kyselin, které podporují mladistvý vzhled a krásu. Mimoto pomáhá odstraňovat nesourodost pleti, regeneruje ji, omlazuje, vyhlazuje, působí proti jejímu stárnutí a sjednocuje její tón.

 

Efekt a působení séra na pleť

Ano, je toho opravdu hodně, co vám sérum Vitality Dry Oil nabízí. Ve své podobě je originální olejovou směsí, která pleť hydratuje a osvěžuje, vyživuje a regeneruje, léčí a omlazuje. V olejích obsažené vitamíny a výživné látky jako jsou omega 3-6-9 mastné kyseliny, tokoferoly, fytosteroly a flavonoidy svůj efekt dohromady násobí a působí jako filtr proti škodlivinám, přičemž podporují a ochraňují vývoj zdravých kožních buněk.

 

Nechte se rozmazlovat luxusní péčí kosmetiky Juliette Armand a zkuste efekt séra Vitality Dry Oil i vy!

 

Klíčová slova: sérum Vitality Dry Oil, olej, omlazuje

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz