Hodnocení obchodu

4,9 49 hodnocení
5
48x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AL Avatar autora ANNA LE | 25.11.2022
Super ♥️
LB Avatar autora Ludmila Bláhová | 4.11.2022
Skvělý produkt.
JM Avatar autora Jana Masnerová | 14.10.2022
Rychlé dodání zboží, krásně zableno a jestě dárek který vždy potěší.
Z Avatar autora Zdeňka | 16.9.2022
Jsem spokojena na 100% s konzultací i s rychlým dodáním vybrané kosmetiky. Na hodnocení přípravků je zatím brzy, používám třetí den. Jen tak dál JA.cz !!!
DW Avatar autora Dana Wimmerová | 31.8.2022
Jsem velmi spokojená, vyzkoušela jsem několik produktu a všechny jsou skvěle, moc doporučuji ????
BI Avatar autora Bronislava Ivičičová | 18.7.2022
Jsem velmi spokojena rychlé dodání vše super.
Avatar autora Dana Čechová | 20.6.2022
Jsem velmi spokojená, rychlé dodání, krásné balení.
MH Avatar autora Marie Holinová | 9.6.2022
A
YM Avatar autora Yevgeniya Muravnik | 14.5.2022
Rychle dodání! Spokojenost s produktem. Hezké zabalené zboží!
AZ Avatar autora Administrator Zuzana (Administrátor) 16.5.2022
Moc děkujeme.
S Avatar autora Simona | 13.5.2022
Normálně hodnocení nepíšu, ale k tomu e-shopu se velmi ráda vyjádřím. Velmi milá a ochotná paní, bleskové dodání zboží, krásně zableno, dostala jsem i dárečky :) Nejlepší kosmetika.
AZ Avatar autora Administrator Zuzana (Administrátor) 16.5.2022
Moc děkujeme :-)
MB Avatar autora Michaela Bochenková | 29.4.2022
Jsem velmi spokojena, ve vsem poradi, vyjdou vstric a skvele produkty. Mam uz asi 8 produktu po nekolikate a super. Doporucuji vsemi deseti.
HA Avatar autora Hráčková Alice | 26.4.2022
AM Avatar autora Alina Medintu | 11.4.2022
I am using the products from Juliette Armand for almost 18 years and they never failed me. Very happy with the professionalism of the people and the fast delivery.
JK Avatar autora Jarmila Klhůfkova | 9.4.2022
RM Avatar autora Renata Mičkova | 6.2.2022
Jsem spokojena vždy najdu řešení pro svoji pleť. Děkuji
AZ Avatar autora Administrator Zuzana (Administrátor) 9.2.2022
Moc děkujeme :-)
LP Avatar autora Laura Pintea | 18.1.2022
Dekuji! Spokojena! Dobry client support!
MZ Avatar autora Monika Zimmermannová | 30.11.2021
Nakupovala jsem zde poprvé na doporučení lékařky,produkty používám třetí den,takže na hodnocení je brzy,ale určitě po po nějaké době ráda doplním hodnocení.
Avatar autora | 26.11.2021
Spokojenost
Avatar autora | 26.10.2021
V Avatar autora Vb | 12.9.2021
AZ Avatar autora Administrator Zuzana (Administrátor) 13.9.2021
Dobrý den, můžeme se zeptat, s čím jste nebyla spokojena a co můžeme případně vylepšít? :-)
Nahoru
49 položek celkem
Zpět do obchodu