Inca Inchi není zaklínadlo, ale unikátní přírodní olej

inchaclTento malý a nenápadný poklad má tradici a dlouholetou historii i původ. Zaznívá v něm vše, co byste si pro svoji pleť a krásu přáli i potřebovali. Není divu, že se mu říká peruánský zázrak nebo přírodní elixír mládí.

 

Inca Inchi olej se získává z peruánské rostliny Sacha Inchi alias Inca Inchi, ta má v peruánské a amazonské medicíně dlouholetou tradici. Tato popínavá rostlina s dřevnatou tkání pochází ze zdejších deštných pralesů, kde se vine jako liána po stromech a všem v jejím dosahu. Bílé kvítky se proměňují v hvězdnaté plody, které ukrývají oříškům podobná semena (chutí i tvarem).

 

Bohatý a jedinečný obsah

Semena obsahují obrovské množství nenasycených omega 3-6-9 mastných kyselin, které jsou pro lidské zdraví nezbytné a Inca Inchi oříšky jich obsahují přes 90 %, což je úctyhodné číslo.

 

Omega-3 mastné kyseliny pochází z kyseliny alfa-linolenové, omega-6 zase z kyseliny linolové a omega-9 z kyseliny olejové. Semínka Inca Inchi, a především olej z nich lisovaný se tak stávají nejbohatším zdrojem omega 3-6-9 mastných kyselin vůbec.

 

Ale to není ještě vše, Inca Inchi semena potažmo olej v sobě mají skrývají i další poklady v podobě celé řádky antioxidantů, jódu, bílkovin a vitamínů, především vitamín A, E i dalších živin. A tady máte odpověď, proč má vzácný a velmi ceněný olej Inca Inchi takový potenciál nejen pro celý lidský organismus, ale také pro pokožku a pleť.

 

Co nálož výživných látek pleti způsobuje?

  • má silné regenerační a revitalizační schopnosti
  • obnovuje poškozenou tkáň a zlepšuje hojení
  • odbourává nedostatky pleti skvrny, vrásky, jizvičky
  • zkvalitňuje přirozenou kožní bariéru
  • stimuluje a zlepšuje tvorbu kolagenu
  • hydratuje a vyživuje pleť a pokožku
  • navyšuje pružnost a elasticitu pleti
  • snižuje tvorbu pórů a komedonů
  • chrání pleť před volnými radikály a detoxikuje ji
  • odbourává suchost pleti a celkově zlepšuje strukturu kůže
  • omlazuje a vyhlazuje pleť a dává stopku jejímu stárnutí
  • činí pleť jemnou, svěží, zářivou a tónem sjednocenou

 vitality_oil_odkaz2

Proč Inca Inchi ano?

Inca Inchi je dokonalé a velmi luxusní pojetí péče o pleť a jejího omlazení.

Olej je jedinečný, velmi bohatý na živiny, má silný anti-aging (protivráskový) a omlazující efekt, krásně pleť zklidní a řeší její nedokonalosti. Velmi dobře se vstřebává a nezanechává olejový povrch.

 

Proto je Inca Inchi olej stále častější součástí kvalitních a luxusních produktů pleťové kosmetiky, kam bezesporu kosmetika Juliette Armand patří. Především je efektní v sérech a pleťových maskách, přičemž mezi produkty značky JA takové najdete. Kupříkladu sérum Vitality Dry Oil. Ten nabízí mladistvou, vyživenou a jemnou pleť díky jedineční péči deseti olejů, mezi nimiž figuruje právě Inca Inchi.

 

Pro krásnou pleť i vlasy

V současnosti se Inca Inchi olej začíná objevovat nejen v pleťové, ale i vlasové kosmetice a pokožky hlavy. Pozdvihuje kvalitu vlasů, zlepšuje vlasovou strukturu i objem, zamezuje lámání i třepení vlasů. Činí vlasy krásně lesklé a zdravé. Pokožka hlavy je díky oleji Inca Inchi vyživená, ve struktuře posílená a krásně hydratovaná.

 

Přečtěte si také článek: Nová vitální tvař s novinkou od JA: sérum Vitality Dry Oil

vitality_dry_oil_cl

 

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz