Hydratace z pouště Jižní Afriky: Extra Moisturizing Cream

Myrothamnus Flabellifolia

 

Mít pleť vysušenou a vyprahlou jako na poušti není vůbec dobré ani příjemné. Hydratace je totiž základ jejího prospívání a správného fungování. A paradoxně vám může hydratací pleti pomoci nenápadný keř z Jihoafrické pouště.

 

Keř Myrothamnus Flabellifolia je jedinečný a unikátní. Skvěle se popral s extrémními podmínkami, v nichž roste a výtažek z tohoto keře obsažený v produktu luxusní kosmetické značky Juliette Armand se může stát efektivním supportem vaší pleti.

 

Myrothamnus Flabellifolia

Jihoafrický keř Myrothamnus Flabellifolia rostoucí v tamních drsných pouštních podmínkách má pozoruhodné schopnosti přežití v náročném prostředí této oblasti. I když ho sluneční žár zcela vysuší, stačí trocha vláhy a on znovu obživne a je stejně čerstvý jako dřív. Vláhu si umí udržet. A přesně totéž dokáže udělat s vaší pletí dokáže extrakt z této rostliny v hydratačním krému Juliette Armand Extra Moisturizing Cream.

 

Hydratace je základ

Hydratace je základem kvalitní péče o pleť a pokožku. A díky svým složkám dokáže extrakt v krému velmi rychle dodat hydrataci i velmi dehydrované a vysušené pleti, a navíc ji v ní i udržet. Je až zázračné, jak rychle to keř umí Myrothamnus Flabellifolia umí – do několika hodin opět nastartuje svůj životní cyklus.

 

Tuto vlastnost přenáší i do extraktu obsaženém v luxusním krému Extra Moisturizing Cream. Pleť ošetřená tímto krémem je díky tomu je dokonale chráněna před vysušením po dobu až 24 hodin. Extra Moisturizing Cream je vhodný i pro ty, kteří trpí nepřiměřeným vysoušením pokožky, pracují v suchém, klimatizovaném nebo jinak stresujícím prostředí. Stres, jak známo velmi ovlivňuje vzhled pokožky.

 

Čím je extrakt z keře tak jedinečný? 

Výtažek Myrothamnusu umí mnohé a jeho účinnost je ověřena vědeckými studiemi.

 

resurrection-time-lapsecz

Co konkrétně v pokožce způsobí?

  • Ochraňuje buňky před vysoušením
  • Stabilizuje velmi rychle hydrataci
  • Chrání kožní lipidy před oxidací a brání tak poškozování přirozeného tukového filmu na pokožce
  • Zvyšuje odolnost proti podráždění pokožky
  • Podporuje regeneraci pokožky nejen po stresových situacích

 

Extra Moisturizing Cream

Díky výtažku keře Myrothamnus Flabellifolia je hydratační a zpevňující krém na obličej ideálním kousek k péči o všechny typy pleti, a zvláště suchou a dehydrovanou pleť.

 

Aktivními složkami krému jsou

  • extrakt z Myrothamnusu
  • HMW Kyselina hyaluronová
  • Mini kyselina hyaluronová
  • Kyselina askorbová
  • Alantoin
  • Arginin

 extra_moist_cream

Krém v sobě pojímá a kombinuje dvě kyseliny hyaluronové – HMW kyselinu hyaluronovou, která tvoří na pokožce hydratační film a mini kyselinu hyaluronovou, jež naopak hloubkově hydratuje a zpevňuje pokožku. K tomu výtažek z rostliny Myrothamnus spolu s vitamínem C zvyšuje obsah vody v pokožce, zlepšuje její elasticitu a kožní bariéru. Epidermální buňky jsou tak jedinečně chráněny před vysoušením a lipidová bariéra pokožky stabilizována.

 

Extra Moisturizing Cream je má bohatou a velmi příjemnou konzistenci, lehce se vstřebává a je jako luxusní pohlazení a hydratace vaší pleti.

 

 

 

 

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz