Pobyt na sluníčku s rozumem a kvalitou

Sun_film1

Slunce – všichni jej nejen milujeme, ale také potřebujeme. Pomáhá nám vytvářet důležitý vitamín D a pozitivně ovlivňuje naši psychiku, dodává nám energii a elán. Sluneční paprsky si však také vybírají svou daň v podobě předčasného stárnutí kůže, sluneční alergie, nebo i spálené pokožky. S tím vším stoupá i riziko vzniku rakoviny kůže. Proto je dobré pokožku před sluncem chránit.

 

Jak se chránit před sluncem?

  • Pokrývkou hlavy, která ochrání hlavu od úpalu a pleť obličeje, krku i dekoltu od spálení.
  • Omezením pobytu na přímém slunci v době od 11 do 15 hodin, kdy jsou sluneční paprsky nejsilnější.
  • Vhodným oblečením – víme-li že musíme pobývat déle na slunci, kromě pokrývky hlavy řešíme i ochranu ostatních běžně v létě odhalených částí těla oděvem – ramena a ruce, kolena a nohy.
  • Dostatečným pitným režimem, aby nedošlo k úžehu a úpalu ze slunce
  • Sluneční kosmetikou vhodnou pro náš typ pleti a pokožky – mažeme pokožku a pleť obličeje krémy, oleji, či emulzemi vhodnými k ohraně proti To lze aplikovat i pod lehké oblečení, abyste zamezili průniku paprsků skrze něj.

 

Jak již říká název článku, ideální ochranou proti slunci je pobyt na sluníčku s rozmyslem a kvalitní kosmetickou sluneční ochranou. Takové nabízí značka Juliette Armand a jejich luxusní i vysoce kvalitními produkty dopřejí vaší pleti nebývalou péči i protisluneční ochranu. K produktům této značky, které vynikají svými vlastnostmi, patří krém Sun Film Face Gel s ochranou SPF 30.

 

Sun Film Face Gel SPF 30

Tento bezolejový a lehce zbarvený opalovací krém v balení o obsahu 55 ml, je ideálním parťákem proti slunci vhodným pro všechny typy pleti. Nabídne vám totiž široké spektrum sluneční ochrany proti všem typům slunečního záření – UVA, UVB i IR (infračervenému), jelikož složky krému UV filtry odráží a přeměňují v teplo. Bonusem k tomu jsou další látky Sun Film Face Gelu Juliette Armand, zajišťující nejen sluneční ochranu se ale i výživu, omlazení a anti-aging pleti.

 

Co v Sun Film Face Gelu najdete?

Klíčovými látkami, prospěšnými pokožce jsou

  • EUK 134 – silný antioxidant, jež vychytává volné radikály superoxidů a eliminuje peroxid vodíku, který přeměňuje na vodu a kyslík. Vaší pokožce nabízí nepřetržitou antioxidační ochranu, přispívá k její pohodové regeneraci, a navíc bojuje s předčasnými známkami stárnutí.
  • Venecuane – biotechnologický produkt z kultury mikroorganismu zvaného Thermus thermophilus kultury, žijícího hluboko v Kalifornském zálivu v USA, při 75°C a tlaku 200Atm. Je to jedinečný přírodní antioxidant, který mírní působení volných radikálů a chrání buňky a pokožku před poškozením UVA zářením a infračerveným stárnutím vlivem slunečního záření. Ve finále pak minimalizuje stárnutí a tvorbu vrásek, ztrátu pružnosti a matný vzhled pleti.
  • Vitamín E – tato přírodní antioxidační složka rostlinného původu bojuje proti volným radikálům a výrazně přispívá k ochraně elasticity pokožky.
  • Helioguard ™ 365 – je to přírodní a bezpečná sloučenina pro UV záření, kterou lze využít každodenně jako ochranu pokožky před jejím stárnutím a sluncem.
  • Antaron – tato v oleji rozpustná filmotvorná látka poskytující voděodolnost, krásně brání opotřebení pokožky. Filmotvorné složky jsou devizou pro pleť, protože dodávají vyšší ochranu SPF, jejichž funkci zesilují.
  • Panthenol – známý vitamín z komplexu řady B, oplývající hojícím, hydratačním a zklidňujícím účinkem proti zánětům a podráždění. Což u pokožky jako když najdete. Lehce se vstřebává do pokožky a zadržuje v ní vodu, čímž ji hydratuje. Celkově také urychluje hojení drobných ranek kůže.
  • Aloe Vera – výtažek ze stejnojmenné rostliny, který je přírodním pokladem v péči o pleť. Obsahuje koktejl vitamínů C a E, enzymy, aminokyseliny a více než dvě stovky dalších pokožce prospěšných látek. Aloe vera tak hydratuje a snižuje podráždění pokožky a eliminuje i její spálení.

 sun_film2

Nejen pro slunění

Juliette Armand Sun Film Face Gel SPF 30 je určen především k sluneční ochraně obličeje, krku a dekoltu. Je tudíž ideálním kousek při ochraně před sluncem po celý rok – jak při outdoor aktivitách, sportu a procházkách, tak při práci na zahrádce, ale hodí se také po ošetření v kosmetických salonech. Pravidelným užíváním gelu se vám pokožka odmění rozjasněním a zdravým vzhledem, k čemuž přispívá i jemné zbarvení gelu, které pokožku jemně kryje a zároveň sjednocuje její tón.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz