Cestování: jak udržet během cest pleť v kondici?

cestovani

Cestování a dovolená je čas, kdy měníme své zažité stereotypy a přecházíme na volnější než pracovní mód. To platí často i pro péči o sebe sama potažmo pleti.  Tady bychom měli ale mít větší prostor na to svoji pleť rozmazlovat a nenechat se převálcovat cestovní horečkou a hektičností na cestách.

 

Jaká pravidla dodržet, aby naše dovolená a cestování byly klidné a pohodové?

 

Připravte se dobře na cestu

Udělejte si seznam tzv. checklist všech věcí, jež si chcete na cestu vzít. Ať už to je dovolená nebo služební cesta, checklist si tvořte vždy.  Tím si v klidu a dopředu promyslíte, jaké oblečení, obuv, věci potažmo kosmetiku si zabalíte.

Využívejte cestovní sady kosmetiky

Péče o pleť začíná už balením zavazadel. K cestování jsou ideální cestovní sady produktů, které vám balení a cesty usnadní a zpříjemní. Péče o pleť bude s nimi snazší a jednodušší. Značka Juliette Armand na cestovatelky myslí, a nabízí jim tři cool cestovní sady produktů.

produkty_dotextu-antiage_2 

Anti age therapy

Cestovní sada miniatur produků Elements je ideální na cesty a obsahuje

  • Sensitive Cleansins gelu o obsahu 50ml – čistící gel obsahem olivového oleje
  • AHA Smoothing Cream o obsahu 20ml – peelingový krém s obsahem AHA kyselin (mléčná, glykolová, mandlová) a keratoplastem.
  • Retinoid serum o obsahu 10ml – omlazující a vyživující sérum na pleť s retinodiem a vitamínem C.
  • Repairing Mask o obsahu 20ml – obnovující, zpevňující a regenerační maska.
  • Retinoid C Cream o obsahu 30ML – obnovující a hydratační krém s obsahem retinoidu a vitamínu C.

Pětka kousků této cestovní sady vám pomůže na cestách udržet mladistvý vzhled pleti a pečovat o ni i bránit vzniku dalších vrásek a nedokonalostí.   

 

Ochrana před sluncem

Cestovní sada miniatur produktů SunFilm je letní nezbytnosti pro Vaši pleť a ideální parťák na cesty. Sada čítá pět kosmetických produktů.

  • Pre Sun Hydra Protecting Gel o obsahu 30ml – hydratační ochrana před slunečním zářením s obsahem Provital D3 k obnově pokožky.
  • Face Gel o obsahu 30ml – bezolejový a lehce zbarvený opalovací krém pro všechny typy pleti.
  • Face & Body Cream SPF10 o obsahu 50ml – ochranný a dobře vstřebatelný krém proti slunečnímu záření pro všechny typy pokožky.
  • After Sun Hydra Calming Cream o obsahu 50ml – hydratační, zklidňující a pečující krém po opalování

 produkty_dotextu_1

Hydration home therapy

Cestovní sada miniatur hydratačních produktů Elements sestává z pěti kosmetických produktů:

  • Sensitive Cleansing gelu o obsahu 50ml – čistící gel obsahem olivového oleje
  • Dermabrasion gelu o obsahu 20 ml - exfoliační a omlazující gel
  • Hyaluronic Acid serum o obsahu 10ml – hydratační a zpevňující sérum
  • Hadrating Mask o obsahu 20ml – hydratační a osvěžující maska
  • Multi Hydrating Cream o obsahu 30ml – zvláčňující krém poskytující celkovou hydrataci kůže.

Pětice dohromady poskytuje pokožce a pleti komfortní, luxusní a komplexní hydratační péči ve všech aspektech.

 produkty_dotextu-hydration_1

 

Balte s rozmyslem

Při balení kufrů či cestovní tašky si ve vytvořeném checklistu odškrtávejte jednotlivé položky z vašeho seznamu. Tak máte jistotu, že na nic nezapomenete a nebudete zpětně přemýšlet, zdali jste to či ono opravdu zabalili.

Při cestováním nepoužívejte make up

Platí to nejen pro cestu letadlem, ale i autobusem, vlakem či autem.  Nezatěžujte svoji pleť cestou vrstvami krému, podkladové báze a make-upu. Nechte ji volně dýchat. Zbytečného líčení se vyvarujte a raději si přibalte do příruční tašky hydratační kosmetiku nebo sérum. Ta pleť vyživí a dodá jí vládu a nezatíží ji.

 

Během cesty i dovolené pleť dobře hydratujte a pečujte o ni

Základem pro zdravou a svěží pleť je hydratace. Je alfou a omegou vzhledu vaší pleti a toho, aby nevypadala uvadlá a zašedlá a ze života. Kromě hydratačních krémů, jsou ideálním řešením na cestách a o dovolené séra a masky. Jsou koncentrovaným a jednoduchým řešením péče o pleť a svojí efektivitou pomohou právě na cestách.

 

Hydra bonding sérum

Komfortní je sérum značky Juliette Armand Hydra Bondign Serum.

Luxusní hydratační, zklidňující sérum, vhodné pro všechny typy pokožky, včetně senzitivní. Díky panthenolu, kyselině hyaluronové a exkluzivní směsi rostlinných výtažků zlepšují zásoby vody v pokožce a zároveň tak snižují její úbytek. Dopřávají jí hydrataci, vyživují ji a chrání ji před vysoušením.  

 hydra_bonding_serum

Mimoto si přibalte své oblíbené kousky, k nimž by určitě měla patřit i nadstandardní péče o pleť v podobě masek. Ty jsou velmi efektivní a účinnou a rychlou jednoduchou pomocí právě na cestách.

 

Ultra peptide Mask

Velmi komfortní je regenerační maska značky Juliette Armand Ultra peptide Mask. Tato maska by neměla chybět v žádném kufru či batůžku. Odvděčí se vám zdravou a svěží pletí. Pomáhá ji zpevnit, redukuje vrásky a obnovuje buňky v pleti. Také se postará o správnou tvorbu melaninu. Jak to vše dokáže? Díky obsahu peptidů získaných z rýže. A kombinace peptidů a molekul mědi umožňují průnik hluboko do pokožky a poskytují buňkám vitalitu a podporu.

 

Nezapomínejte na ochranu proti slunci

Ochrana proti slunci je jednoznačně nejdůležitějším prostředkem na cestách a o dovolené. Zde vsaďte na cestovní sety, které pro vás vytvořila značka Juliette Armand a mezi nimi je i sada k ochraně proti slunci.

IKONY_1

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz