Brightening Serum a Brightening Cream: správná dvojka nejen na pigmentaci

pigmentace

 

Pigmentace je strašákem, který kazí radost ze vzhledu mnohým z vás, dámy. Krása, pěstěný vzhled a péče o sebe sama je pro něžné pohlaví alfou a omegou nazírání na svět – v optimismu a pozitivním naladění každý den. Pigmentové skvrny to vše kazí. Ale nezoufejte – máme pro váš řešení!

 

Pákou na nevzhledné tmavé skvrny na pleti a pokožce mohou být produkty kosmetiky Juliette Armand. Tato vysoce kvalitní kosmetika může pomocí svojí luxusní péčí a nedokonalostí, potažmo pigmentových skvrn vás zbavit. Teď je ten nejlepší čas zatočit s pigmentací – máme na to páky, tak si dejte zelenou Juliette Armand a dopřejte rozmazlování a péči své pleti.

 

Přírodní odborník na pigmentové skvrny

Produkty Juliette Armand Brightening Serum a Juliette Armand Brightening Cream, lehce zatočí jak se stařeckými skvrnami, tak s nadměrnou pigmentací vlivem slunečního záření a krásně je obojí zredukují. Proč tomu tak je? Díky unikátnímu složení těchto cool kousků. Pokud se totiž podíváme na složení obou produktů, je nám hned jasné proč to funguje.

 

Klíčové ingredience Brightening serum

  • Asyntra – což je složka pro zesvětlení pleti, která je ideální k pěstění normální a hyperpigmentované pleti. Poskytne jí krásně rovnoměrný tón pleti, ochranu kožních buněk, ochranu DNA, antiglykaci, protizánětlivé účinky, stimulaci kolagenu a elastinu, zlepšení drsnosti a jasu, redukci jemných linek a celkovou ochranu před fotostárnutím.
  • Výtažek ze šťovíku (alias Rumex) – je složkou s antioxidačními a antibakteriálními vlastnostmi, obsahem vitamínu A, C a B1, také v sobě pojímá draslík, vápník a železo. Díky tomuto mixu Rumex zpomaluje stárnutí pokožky, snižuje podráždění pokožky a napomáhá při kožních problémech.
  • Kyselina askorbová (alias Tyrostat) – ta zvyšuje produkci kolagenu a elastinu, přičemž zároveň snižuje produkci melaninu, což má ve finále za následek redukci nadměrné pigmentace.
  • Výtažek z lékořice – lékořice má jako taková tonifikační účinek, a výtažek z ní pokožku celkově rozjasňuje a dělá ji svěží.
  • Kyselina fytová – tato kyselina působí jako nosič prodloužení doby efektu působení přírodních látek v produktech, a tedy i dobu spotřeby.
  • Kyselina gallová - je ingrediencí, která markantně rozjasňuje pokožku a sjednocuje odstín pleti. Mimoto zabraňuje poškození DNA způsobeného ultrafialovým zářením a blokuje syntézu melaninu i při UV záření. Je také mimořádně účinná při redukci zarudnutí, zesvětluje a sjednocuje pokožku, redukuje pigmentové skvrny, opravuje melasmu, pigmentové poruchy a záněty. A aby toho nebylo málo, ještě působí na stažení pórů.
  • A-Bisabolol – tato látka je získaná z esenciálního oleje ze stromu Candela, má velmi vysokou čistotu, minimálně 95% aktivního izomeru alfa bisabololu. Poskytuje pokožce zklidnění a je protizánětlivá.

 

glow 

Klíčové ingredience Brightening cream

Stejně jako Brightening serum, obsahuje Brightening cream Asyntru, výtažek ze šťovíku, Tyrostta neboli kyselinu Askorbovou a A-Bisabolol. Mimoto v něm najdete ještě další efektivní složky.  látky.

 

Které to jsou?

  • A-Arbutin – což je biosyntetický produkt s bělícím účinkem, který se získává z bobulí medvědice a hrušek. Tlumí enzymatickou oxidaci tyrosinu, čímž de facto působí jako zábrana tvorby kožního melaninu. Je oproti jiným látkám s obdobným efektem ve svém působení velmi silný a rychlý, čímž minimalizuje a dobře eliminuje pigmentové skvrny způsobené UV zářením.
  • Vitamín E – je to přírodní antioxidant rostlinného původu, která bojuje proti volným radikálům. Velmi příznivě pomáhá k vyšší ochraně elasticity pokožky.

 

Brightening cream navíc obsahuje filtry proti slunečnímu záření SPF 10, díky čemuž ostré paprsky nemají šanci. Tato dvojka tak spolu funguje i jako ochrana proti slunečnímu záření.

 

Jaká je účinnost blokace UVB paprsků v různé síle SPF?

  • SPF 10 až 85%
  • SPF 15 až 93%
  • SPF 30 až 97%
  • SPF 50 až 98%
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz