Eye Shine Sérum: geniální pomocník k omlazení očního okolí

eye_serum

 

Oční okolí je partie obličeje, která dělá mnohým ženám vrásky. Je velmi těžké ji udržovat svěží a bez vrásek i v relativně mladém věku. Pomoc tu všem je, zkuste Eye Shine Sérum!

 

Sérum Eye Shine je velmi efektivní a rychlý support očního okolí. Jak je to možné? Má doslova geniální složení, jež dopomáhá k viditelnému omlazení očního okolí. Tento kosmetický pomocník značky Juliette Armand je luxusním rozmazlováním vhodným pro každou ženu napříč generacemi.

 

Když pleť okolo očí stárne…

Víte, proč stárne pleť očního okolí? Tato oblast mnohem rychleji stárne, protože pokožka kolem očí je nejtenčí. Obsahuje méně kolagenu i mazových žláz, a navíc jde o místo, které si nejvíc mimicky namáháte – a to nejen při smíchu.

 

Co vše na vás pokožka okolo očí prozradí?

  • špatný životní styl
  • stres
  • nesprávná péče očního okolí
  • nedostatečný pitný režim

 

Vše má však velmi snadné řešení – využití séra Eye Shine a jeho klíčových složek.

 

Eye Shine Sérum obsahuje tři základní aktivní složky

  • Eyedeline
  • Matrixyl
  • Venuceane

 

Eyedeline

Je výtažek získaný biotechnologicky z mikroorganismu E. crustaceum izolovaného v Playa Paraiso na skalnaté pláži, která je omývána Atlantským oceánem. Jedná se tedy o velmi čisté životní prostředí. Tento výtažek poskytuje kompletní péči očního okolí. Velmi příznivě snižuje extravazaci tekutin, a naopak zvyšuje degradaci bilirubinu. Navyšuje efekt kolagenu a elastinu. Pozitivně snižuje tvorbu pokročilých glykačních koncových produktů (AGEs) pro jasnější a mladistvější pleť.

Nevíte, co je glykace? Ke glykaci dochází, když se nadbytek glukózy v pokožce spojí   s kolagenovými a elastinovými vlákny, a tím způsobuje jejich poškození. S přibývajícími roky se v kožních buňkách hromadí produkty glykace, jimž jsou glykosylované proteiny (A.G.E.). Ty obalí vlákna kolagenu a elastinu a to způsobí ztrátu jejich pružnosti a časem dojde i k jejich úplné destrukci. 

 

Glykace je tudíž příčinou stárnutí pleti, přičemž v kůži poškozuje kolagen, snižuje elastičnost a je příčinou povadlosti tkání. Glykací se vytváří vrásky a poruchy kožní struktury. V důsledku toho značně zrychluje proces stárnutí pleti.

 

Matrixyl

Je mikro peptid, který je alternativou vitamínů E, C a retinolu. Vede k syntéze čtyř základních typů kolagenu, čímž se výrazně postará o jeho obnovu v pokožce. Právě kolagen zabezpečuje pevnost, pružnost a zdravý pevný vzhled pokožky. Matrixyl patří k jedné z nejdražších a nejúčinnějších ingrediencí v kosmetických přípravcích.

 

Venuceane

Je to biotechnologický produkt z kultury mikroorganismu zvaného Thermus thermophilus.  Je to jedinečný přírodní antioxidant, který zpomaluje působením volných radikálů a chrání buňky a pokožku před poškozením UVA zářením. Venuceane minimalizuje stárnutí a tvorbu vrásek, ztrátu pružnosti a matný vzhled pleti.

 

eye_shine_serum 

 

Pro vás to nejlepší

Pro tu co možná nejlepší a komfortní péči o vaši pleť očního okolí, vám doporučujeme podpořit ji triem značky Juliette Armand řady Eye Shine.

 

 

„Obličej, který vám nadělila příroda, budete mít ve dvaceti. Je jenom na vás, jak bude vypadat, až vám bude padesát.“ 

  Coco Chanel

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz