Značka Juliette Armand získala prestižní ocenění

oceneni

 

Značka Juliette Armand získala prestižní ceny Medical Beauty Awards 2020 a Aesthetic And Spa Awards 2020. Ocenění obdržela během zvláštního večera, věnovaného inovaci lékařské krásy a welness.

 

Večer uspořádala společnost Boussias Communications s cílem zdůraznit a ocenit významné pokroky v oblasti krásy a zdraví proti stárnutí, a to jak z hlediska konkrétních služeb, tak z hlediska léčby.

Přihlášky podaly všechny kliniky a ordinace lékařské estetiky i farmaceutické a kosmetické společnosti, které jsou integrovány do širší oblasti zdraví krásy. Hlavními oblastmi zájmu byla bezpečnost, kvalita výrobků a služeb, ale též inovativní postupy v různých oblastech, jako je dermatologie, plastická chirurgie, transplantace vlasů a kosmetická stomatologie.

 

Důkladný výběr nominovaných

Nominovaní byli seřazeni podle typu služby a produktu a vítězové prošli výběrovým procesem zahrnujícím kritéria informovaná odborníky i intenzivním týdenním testovacím procesem a byli seskupeni proti nejlepším z nejlepších v oboru.

 

Maximální úspěch

Značka Julietet Armand získala prestižní ocenění Medical Beauty Awards 2020 a Aesthetic And Spa Awards 2020 a to hned v pěti úrovních. 

Ocenění obdržela značka Juliette Armand v Platinum, Gold, dvou Silver a Bronze úrovních, celkem pro sedm produktů. Mimoto byla prezidentka Juliette Armand paní Iulia Armagou během večera také oceněna za svůj velký přínos v oblasti profesionální kosmetiky. 

 

Jaké ocenění značka Juliette Armand získala?

Platinová cena byla značce Juliette Armand udělena na základě celého množství získaných ocenění udělených v následujících kategoriích.

  • Medical Beauty Award 2020 Gold – produkt Element Retinoid Serum
  • Medical Beauty Award 2020 Bronze - produkt Sun Film Face Gel 30SPF / O produktu více ZDE
  • Medical Beauty Award 2020 Silver - produkt Chronos Hydro Correct Cream  / O produktu více ZDE
  • Medical Beauty Award 2020 Silver – produkt Chronos Hydro Correct Serum  / O produktu více ZDE
  • Best Facial Inovation Skin Care - produkt Skin Boosters Thavma Hydra Llifting Cream  / O produktu více ZDE
  • Best Non Injectable Mezotherapy - produkt Mezotech Jeruvin
  • Best Celulitide Treatment - Skin Booster Shema Body Sculpt Total Tech  / O produktu více ZDE
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz