Hydratace je základem péče o pleť

oceneni_CHRONOS

 

Když jsme zjistili, že mnoho žen je nadšených ze séra Chronos hydra Correct značky Juliette Armand, museli jsme jej také vyzkoušet na vlastní kůži, tedy lépe řečeno na vlastní pleti obličeje, dekoltu a krku.

 

Jak jistě víte, kyselina hyaluronová se v naší pokožce vyskytuje zcela přirozeně. Jenže s věkem jí stále víc a více ubývá. Věděli jste, že již od pětadvacátého roku věku obsah kyseliny hyaluronové v pleti á klesne až o 20 %? A že její obsah s přibývajícími roky strmě klesá? A že mimo věku na její obsah v našem těle potažmo pleti má vliv i stres, UV záření a elektromagnetický smog.

 

Proč je kyselina hyaluronová tak důležitá?

Kyselina hyaluronová je výjimečná a velmi důležitá složka naší pleti, díky niž pleť září, je sjednocená, vypadá zdravě a je dobře hydratovaná. Umí na sebe velmi silně vázat vodu, zpomaluje její přirozený úbytek v pleti a pokožce, a to i na mezibuněčné úrovni.

 

Je natolik důležitá, že se vyplatí její obsah a tím i hydratací pleti doplnit sérem s vysokou koncentrací kyseliny hyaluronové. Vybrat správné sérum je těžké, ale ideálním vodítkem je složení séra. To vám ukáže nakolik je sérum silné a co vše obsahuje. 

 

Chronos Hydra Sérum Correct je silné hydratační antioxidační sérum, které posiluje zásoby vody v pleti a přispívá k antioxidační ochraně pokožky. Je ideálním adeptem pro hloubkovou hydratační péči pleti a zpomaluje značně stárnutí. Sérum obsahuje pět druhů kyseliny hyaluronové s odlišnou molekulovou hmotností, a tedy širokým hydratačním spektrem účinku v pleti. 

 

Které hyaluronové kyseliny v séru najdete?

  • HW – tzv. Hihg tedy Hyaluronát sodný vysoké váhy o obsahu 1800 až 2 200 kD, což je ideální k tvorbě filmu na pokožce, pro zpevnění a liftingový efekt.
  • MW – tzv. Medium tudíž střední váha Hyaluronátu sodného o obsahu 1000-1800 kD pro dlouhotrvající hydrataci a pronikání účinných látek do pokožky.
  • LW – tzv. Low což znamená nízká váha Hyaluronátu sodného o obsahu 400-1000 Kd pro okamžitou hydrataci jako silný nosič aktivních látek.
  • ELW – Extra Low tudíž extra nízká váha Hyaluronátu sodného o obsahu 100-400 Kd pro hlubokou hydrataci a silný nosič aktivních látek.
  • XS - Extra Small a tedy extra malá váha Hyaluronátu sodného o obsahu 20-40 Kd pro obnovu vlhkosti ložisek a silný protivráskový efekt.

 

K pěti kyselinám hyaluronovým ještě v séru najdete vitamíny A a E. To dohromady působí jako velmi efektivní a silný oxidační mix pro všechny typy pleti – suchou, normální i smíšenou. Sérum aplikujte jen v několika kapách ráno nebo večer na vyčištěnou pleť (ideálně 35+) před nanesením denního nebo nočního krému. 

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz