Skin Boosters: Alternativa k plastické chirurgii

 SB

 

Chcete se vyhnout návštěvě kliniky a nepříjemným zákrokům plastické chirurgie? Máte možnost! Skvělou alternativou jsou produkty Skin Boosters. 

 

Skin Boosters jsou jedinečné produkty značky Juliette Armand. Tato luxusní kosmetika je zárukou kvality a efektivního účinku v optimálním složení a koncepci. Jejich využitím získáte rychlou a efektivní pomoc, přičemž se tyto produkty stanou vašimi parťáky na celý život.

 

Čím jsou Skin Boosters tak jedinečné?

  • Skin Boosters od Juliette Armand jsou ráznou a rychlou odpovědí na problémy, které řeší mnoho žen. Vrásky a nedokonalosti pleti mizí jakoby zázrakem.
  • Patří k revolučním přípravkům kosmetiky ve špičkovém složení, s maximálním efektem a bezpečnou účinností.
  • Skin Boosters jsou jako vysoce účinný support vaší pleti. 
  • Tyto posilovače pleti mají technologicky sofistikovanou a dynamickou recepturu, která ve výsledku předčí všechna vaše očekávání v boji proti vráskám, stárnutí a uvadání pleti.
  • Posilují svým účinkem přirozené procesy a funkce pokožky.
  • Všechny výrobky řady Skin Boosters se vyznačují maximální bezpečností pro lidské zdraví.

 

Skin Boosters tak nabízí vzor pro estetický průmysl, který plně odpovídá globálním vědeckým trendům v péči o pleť a nejnovějším vědeckým úspěchům. Všechny výrobky řady Skin Boosters od Juliette Armand dodržují nejpřísnější předpisy týkající se kosmetiky stanovené mezinárodními organizacemi.

 

Posilovače pleti Juliette Armand

Značka Juliette Armand se svou produktovou řadou Skin Boosters usiluje o vysoce cílené výsledky. A protože existuje mnoho rozdílů ve vlastnostech pokožky našeho obličeje v závislosti na místě a tato místa mají také velmi specifické charakteristiky stárnutí, byla navržena tak, aby působila velmi přesně na tyto specifické problémové oblasti.

 

thavma_cream_ban3

 

Co můžete v této řadě využít?

  • Thavma Hydralifting Cream – Příjemný hydratační krém, zpevňující oblast mimických vrásek. Koriguje a ošetřuje mimické vrásky způsobené svalovými kontrakcemi v obličeji.
  • Thavma Hydralifting Serum – Přelomové sérum s hydratačním a zpevňujícím účinkem pokožky, které efektivně bojuje a redukuje jak mimické vrásky, tak černé kruhy pod očima. Výsledkem je sjednocený a svěží vzhled pleti.
  • Opsis Eye Cream – oční krém působící proti otokům a vráskám, který rychle a viditelně zlepšuje pleť očního okolí a brání jeho dehydrataci.

 

Technologie Skin Boosters

Vzorce produktů řady Skin Boosters jsou založeny na synergii peptidů a účinných látek, které cíleně zrychlují přirozené funkce pokožky a opravují její poruchy.

 

Pokročilé technologie, které vylepšují vzorce produktů, se promítají do biologických mechanismů poškození kůže, synergické kombinace účinných látek a propracovaného systému doručování a pronikání „Kosmetických dronů“.

 

Technologie „Cosmetic Drones“ je o krok napřed ve vývoji systémů pro dodávání účinných látek do pokožky, protože je schopna vybrat požadovanou cílovou buňku s velkou přesností a uvolnit účinnou látku uvnitř této buňky prostřednictvím endocytózy.

 SB_BAN

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz