Uvažujete o botoxu? Zkuste jednodušší, chytřejší a přirozenější způsob! X50 Myocept Cosmetic Drone

bammer_cosmetic_drones_1

 

Uvažujete o botoxu? Zkuste jednodušší, chytřejší a přirozenější způsob!

 

Neotřelý a unikátní způsob, jak zatočit s vráskami bez botoxu skutečně existuje! Je jím jedinečný produkt, využívající přesný přenos účinných látek do každé jedné buňky. Znáte ho?

 

Trataradááá….představujeme vám X50 Myocept Cosmetic Drone, produkt, který dodává účinné látky Thavma Lifting Creamu do klíčových buněk Vaší pleti a současně stanoví přesné množství pro aplikaci do dané buňky.

 

Zkrátka a dobře, dron vezme danou ingredienci a donese ji v pokožce přesně tam, kde je potřeba při určitém množství, které je potřeba. A co tím získáte? Silnou až extrémní účinnost za krátký čas při využití malého množství látky s maximálním pozitivním efektem. 

 

Dron má za úkol dvé důležité akce

  • Minimalizovat vrásky a linky následků na pleti
  • Pronikat s ingrediencí do cílové buňky v pokožce

 

Minimalizace vrásek a linek následků na pleti

Víte, že každodenní a běžná mimika (smích, zamračení, úšklebky atd) může zvýšit výskyt hlubokých vrásek a stárnutí pokožky? Jistěže ano. Tyto výrazy závisí na svalových stazích, které jsou propojeny s přenosem informací kožními buňkami. Co s tím?

 

Máte minimálně dvě možnosti

  • Realizovat návštěvu kosmetické kliniky a nechat si udělat botox
  • Využít X50 Myocept Cosmetic Drone

 

Realizace botoxu

Botox je docela bolestivý a nepříjemný zákrok využívaný k odstranění mimických vrásek hlavně mezi obočím, okolo očí a nosu. Vysoce koncentrovaný roztok s botulotoxinem a dalšími peptidy se při něm aplikuje injekčně na určená místa pleti. Látky z roztoku de facto blokují nebo lépe snižují (inhibují) svalové kontrakce a tím potlačují tvorbu vrásek.

 

Využití X50 Myocept Cosmetic Drone

X50 ® Myocept je bezbolestný, a nemusíte při jeho využití něm navštěvovat žádnou estetickou kliniku. Produkt obsahuje dvojitou aktivní látku se synergickým účinkem, která snižuje (inhibuje) svalové kontrakce, a tak selektivitě dosahuje až 20% snížení hloubky a délky vrásek. To vše při velmi nízkých dávkách látek (0,001%) a bez injekcí.

 

Zkrátka a dobře X50 se zaměřuje na kožní neurony s účinkem podobným botoxu. Efektivně sníží svalové kontrakce, tím i tvorbu vrásek, které eliminuje.  Patentovaný X50 Myocept Cosmetic Drone je totiž inovativní, zapouzdřený svalový relaxant s "inteligentním a netoxickým botoxovým" efektem.

 

Pronikání ingrediencí do cílové buňky

Krém se používá k nápravě obličejových statických a mimických vrásek mnohem snazším i chytřejším a rovněž přirozenějším způsobem než botox. Ten činí svalové kontrakce téměř nemožné, zatímco high-tech krém X50 Myocept Cosmetic Drone reaguje pouze na neurony v kůži. Aktivace účinných látek probíhá jen a pouze v kožních buňkách s receptory (tzv. fibroplasty), které mají velmi specifickou funkci obnovy buněk - budování kolagenu.

 

Thavma Hydra Lifting Cream

Krém obsahuje klíčové ingredience pro liftingový efekt proti vráskám, a je to patentovaný i inovativní produkt. Které to jsou?

  • Argirelin (Acetyl hexapeptid - AH3) - Jeden z nejdůležitějších peptidů botox-like, který pomáhá při redukci výrazných vrásek a působí proti tvorbě nových. Má rychle viditelné a dlouhodobé výsledky.
  • Leuphasyl spolu s Argireline - Oba spolu poskytují synergický účinek. Svalové kontrakce jsou uvolněny snížením citlivosti nervových zakončení, nervy vysílají méně signálů do obličejových svalů, a proto je smršťují méně často a méně silně.
  • Ameliox® - Tento přírodní peptidový a liposomový komplex s botoxovým efektem, zpomaluje tuhnutí a tvrdnuté kožní tkáně, poskytuje ochranu proti volným radikálům, chrání strukturu kolagenu a zvyšuje účinek argirelinu.
  • Trimoist® - hydrokomplex, který hydratuje a změkčuje pokožku. Zvyšuje její pružnost a poskytuje přirozeně ochrannou lipidovou vrstvu.
  • X50 Myocept Cosmetic Drone

 

Krém je doplněn ještě avokádovým olejem bohatým na fytosteroly, což zvyšuje hydrataci, elasticitu, a naopak markantně (až o 47%) snižuje index podráždění pokožky způsobený UV zářením. Dále v něm najdete vitamín E a A, ale i stoprocentně přírodní karité máslo (Shea Butter), které má příjemnou vůni a je známo svými hydratačními, protizánětlivými a zvlhčujícími účinky. Doporučujeme ho používat s Thavma Hydra Lifting Sérem. Budete ohromeni dosaženým výsledkem!

 

thavma_cream_ban3

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz