Předběhněte čas a dopřejte své pleti výživu a pružnost!

Když je pleť zdravá, je svěží, rozzářená, pružná a bez dermatologických změn. Pokud jí něco chybí, bývá zašedlá, mdlá, často s vyrážkami, citlivá a s vyšším výskytem vrásek i pigmentových skvrn. Předběhněte čas a dopřejte své pleti výživu a pružnost!

Nejen zdravá strava dostatečný pitný režim mohou pleti pomoci, důležité je dodat jí dostatek hydratace a výživy skrz pleťovou kosmetiku, a supportem jsou i výživové doplňky.

K odbourání lámavých vlasů a křehkých nehtů, vrásek, strií i pigmentových skvrn, a navýšení pružnosti pleti pomáhá bezesporu dostatek kolagenu v pokožce. Pokud jej v ní nemáte přirozeně, můžete jí pomoci právě výživou s obsahem kolagenu. Takový doplněk stravy Colagono je to pravé ořechové k nápravě.

collagono_clan

Co je vlastně kolagen?

Kolagen je bílkovina, kterou si tělo tvoří samo, je-li ho však málo, tělo i pleť strádá. Tak proč tomu nepředejít? Pomoc je blízko, stačí pravidelně organismu dodávat doplněk stravy a máte brzy po starostech. Vaše pleť bude krásně pružná a svěží.

Kolagen je základním stavebním kamenem celého těla – zdravých kostí, kloubů a vazů, kde tvoří pojivové tkáně, ale je nezbytný pro pružnou, elastickou a zdravě vypadající pokožku. Tvoří totiž až 70 % bílkovin lidské kůže. Kolagen je proto bezesporu nezbytný a pro zdraví nutný. Už z toho důvodu, že je-li ho v našem těle dostatek, má i omlazující efekt. I to je pádný důvod, proč v případě jeho nedostatku sáhnout po doplňku výživy s obsahem kolagenu. 

Nedostatek kolagenu je běžný

Co si budeme namlouvat? Bohužel s přibývajícím věkem je jeho nedostatek častý. Je to přirozený proces lidské proměny těla a organismus jako celku. A tak máte-li 40+, neváhejte využít možností, jež nám současnost nabízí a pomozte si kolagenovým doplňkem stravy.

A jak zjistit, zdali vám chybí kolagen?

Odpovězte si na naše jednoduché otázky a budete mít hned jasno. Pokud u více než dvou dotazů je vaše odpověď ano, je čas si kolagenový preparát pořídit.

  • Máte dehydratovanou a suchou pleť?
  • Je vaše pokožka citlivější a častěji, než dříve zčervená?
  • Trpíte na strie?
  • Máte ochablou pokožku (obzvláště na pažích a nohách)?
  • Lámou se vám vlasy a ztrácejí na objemu?
  • Jsou vaše vlasy málo lesklé a vypadávají?
  • Máte lámavé nehty, které se třepí?
  • Pozorujete na těle přibývání pigmentových skvrn?
  • Je vám více než 40 let?

Pravidelné a dlouhodobé užívání doplňku stravy s kolagenem může tyto obtíže buď úplně setřít, nebo alespoň zpomalit. Budete více zdravější, pružnou a se svěží pokožkou. A vaše tělo vám poděkuje.

 

Link v textu: https://www.ja.cz/produkt/collagono/

Klíčová slova: kolagen, pružná, pleť, svěží, pokožka

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz