Perfektní tělo za 10 dní? Vsaďte na tyto rychlé a funkční tipy

 

Autor: JA.cz | Komentáře: 0 | 19.11.2018

Nejen hezké počasí a plavková sezóna by měly být důvodem k tomu, abyste se jednou provždy rozhodli zatočit s celulitidou, striemi a dalšími nedostatky. Získejte perfektní tělo, ve kterém se budete cítit skvěle! Jak na to? Vyzkoušejte tyto 3 tipy!

1. TIP: Cvičení bez trápení

Je pro vás pohyb synonymem dlouhých hodin strávených někde ve fitku na rotopedu? Zapomeňte na mučení těla a začněte se hýbat tak, jak je to pro vaše tělo příjemné. Už jen delší procházky či plavání v bazénu dokáží vaše křivky viditelně ovlivnit. Problémové partie můžete cvičit doma jen s vlastní vahou. Důležitá je pravidelnost. Pár minut každý den přináší výrazně lepší výsledky, než když se jednou za měsíc rozhodnete zničit všechny svaly. Změnu v zrcadle zahlédnete již za pár dní.

 

2. TIP: Hýčkejte se kvalitní kosmetikou

Základem úspěšného tažení proti celulitidě a dalším estetickým nedostatkům je kvalitní kosmetika. Vaše kůže může být pevnější a na první pohled zdravější, vsadíte-li na produkty s opravdu účinným složením.

Vyzkoušejte vysoce koncentrované intenzivní ošetřující sérum ANTICELLULITE THERAPY. Představuje 10denní kůru proti pomerančové kůži a lokálně nahromaděnému tuku. Díky enzymu hyaluronidáza a aktivním složkám pro spalování tuku má opravdu silný efekt.

Pro stažení kontur těla a dlouhodobou péči o vzhled pokožky se zase postará vysoce účinný gel BODY SCULPT TOTAL TECH s trojnásobným účinkem. Mezi aktivními složkami najdete mimo jiné pupečník asijský, tradiční léčivou bylinu asijské medicíny.

 

3. TIP: Zdravé jídlo pro krásné tělo

Ne nadarmo se říká, že jsme to, co jíme. V boji proti tuku a celulitidě vám nejrychlejší efekt přinese pravidelný pitný režim. Dostatek vody podporuje odplavování škodlivých látek z organismu. Trefou do černého je zařazení superpotravin a jídel bohatých na bílkoviny. Najít si zdravé recepty, díky kterém dokážete formovat postavu bez přísné diety, je v dnešní době jednodušší než kdy dřív.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz