… protože já jsem JA

Vzpomeňte si na období, kdy neexistovalo absolutně nic, co by vám dokázalo kazit radost ze sebe samé. Nic, co by vám snad snižovalo zdravé sebevědomí. Usmívala jste se, tančila, žila naplno. Že už se vám takové zážitky dávno vytratily (smazaly)  z paměti?

JA_czLea2

Dost možná, že je pouze odnesly názory jiných. (možné je pouze odnesl čas a názory jiných). Přestaňte myslet na to, jak vás vidí a hodnotí okolí. Vraťte se v myšlenkách zpět do časů, kdy jste žila bez starostí z vašeho vzhledu.

Povzneste se nad všechny soudy. Začněte být opět sama sebou a soustřeďte se na to, co vás dělá šťastnou. Oblékejte se tak, abyste se cítila překrásně. Buďte spokojená. Okolí si takové změny zajisté všimne. Nemusíte být tak sebekritická, ve skutečnosti malé nedostatky vidíte často pouze vy sama.

Každá žena je unikát. I vy jste jedinečná a originální.
A přesně to vyjadřuje naše motto:

… protože já jsem já

Váš život dokážete změnit pouze vy, ale to neznamená, že na této cestě nenajdete oporu. Důkazem je profesionální kosmetika Juliette Armand určená každé ženě, která má chuť si začít opět věřit a hýčkat se. Jste nádherná a právě teď je ta správná chvíle ukázat to světu…. protože já jsem JA!

 

300ob_ja_jsem_ja_logo_cerne

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz