Péče o pleť: krása a zdraví zároveň

Antarcticine

 

Ani sebelepší kosmetička nedokáže zázraky bez kvalitních produktů. Značka Juliette Armand vám nabízí luxusní péči o pleť doma, při níž čerpá z lůna přírody. Většina hlavních aktivních složek produktů Juliette Armand má původ v pěti nejextrémnějších ekosystémů planety.

Rostliny v nich rostoucí čelí extrémním podmínkám, které jim nemilosrdná přírod nachystala. Musí o svoje místo bojovat a adaptovat se do syrového prostředí daného ekosystému.

A vaše pleť potřebuje zrovna takovou péči a adaptaci na okolní podmínky, v nichž s ní žijete. Musí totiž čelit klimatickým podmínkám, znečištěnému prostředí, civilizačním změnám, elektromagnetickému smogu, a také stresu a napětí z hektického způsobu života. Pokožka tak potřebuje support, který získává z ingrediencí s vysoce účinnými bioaktivními látkami. Těmi bojuje proti svému narušení.

 

Oblasti, ze kterých rostliny pocházejí, jsou

  • Arktické oblasti (arktická rhodiola, arktický rakytník, antarktické glykoproteiny),
  • Vysokohorské oblasti (chilský šípek, Epilobium fleisheri, tibetská kombuchka),
  • Moře (mořské řasy, mořské enzymy, mořské peptidy),
  • Pouště (extrakty z granátového jablka, arganový olej, glykoproteiny),
  • Děštné pralesy (peptidy z ibišku, bioaktivní pralesní směsi).

 

Všechny aktivní látky a ingredience obsažené v produktech značky Juliette Armand jsou tudíž z těch nejextrémnějších ekosystémů planety. Důležité u nich je ale i to co v nich chybí – chemické konzervačních látky, parfemace, vonné látky a minerální oleje.

 

Antarktida

Antarcticine je to aktivní látka získávaná z bakteriální kultury Pseudoaltermonas vyskytující se ve spodních vodách ledovce v Antarktidě. Jedná se o glykoprotein, který chrání pokožku před extrémním vysoušením v suchém prostředí i při extrémním chladu.

 Glykoprotein získaný z Antarktického moře dále posiluje soudružnost pokožky, zvyšuje hydrataci, stimuluje syntézu kolagenu a zvyšuje produkci elastinu. Významně podporuje hojení ran a napomáhá obnově pokožky.

Antarcticin obsahují produkty

  • Hydra Bongding serum – hydratační, zklidňující sérum specificky navrženo pro extrémně nízké teploty a suché klimatické podmínky. Pro všechny typy pokožky.
  • Elios SPG 20,30a 50 - hydratacní, antioxidacní a ochranné krémy v síle 20, 30 a 50 SPG na opalování.

 

Moře

Mořské řasy, mořské enzymy a mořské peptidy tvoří mix výživných a obohacujících látek, které v produktech Juliette Armand pomáhají s mnohým.

Mořské řasy obsahují mnoho minerálních látek a vitamínů, spolu s enzymy jsou silným antioxidantem. Mořské peptidy jsou de facto kolagenem, který jako bílkovina pleť výrazně vyživuje, zkvalitňuje a dodává jí na pružnosti a elasticitě. 

Mořské peptidy, řasy a enzymy obsahují

  • Cryolift – pokročilý zpevňující a vysoce účinný gel na tělo, který navozuje pocit chladu.
  • Eye Shine Mask – multi-synergická, krémová oční maska se silným anti- age a zpevňujícím efektem.

 

Severní Kanada

Rumex - Rumex se získává z luční rostliny v severní Kanadě. Výtažek z Rumexu předchází nadměrnému shromažďování tmavého barviva – pigmentu v pokožce. Účinně zesvětluje zabarvení pokožky, koriguje pigmentové skvrny a sjednocuje barvu pleti. Mimoto chrání proti škodlivému účinku UV záření a minimalizuje začervenání a známky stárnutí pleti.

 

Rumex obsahují produkty

  • Brightening Cream – rozjasňující krém, pro pleť s nadměrnou pigmentací a skvrnami.
  • Bringhtening Serum - rozjasňující vysoce koncentrované sérum, jež sjednocuje tón pleti a je ideální pro pokožku s nadměrnou pigmentací a skvrnami.

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz