Krásu pleti podpoří dobrá volba a kvalitní produkty

retinoid

Krásná, zdravá a svěží pleť je pevným základem pro další vylepšení pleti dekorativní kosmetikou. A aby vaše pleť taková opravdu byla a vy se mohli starat jen o nalíčení, zkuste využít síly retinoidů.

 

Retinoidy jsou sloučeniny vitamínu A, případně příbuzné těchto sloučenin, které umí mnohé.  Obzvláště s pokožkou a pletí. Tyto živočišné deriváty vitamínu A najdete v rybích játrech, z nichž vyniká treska. Najdete je rovněž v játrech další zvěře a ve žloutcích vajec.

 

Proč jim říci ano?

Jsou podporou pro lidské buňky, včetně těch kožních. Napomáhají při zánětech kůže a mají tendenci ji vyhlazovat. Jsou tudíž ideálním adeptem pro léčbu a pro podporu ozdravení při rakovině kůže, akné, lupénce a k regulaci i eliminaci vrásek pleti obličeje.

 

Jak to funguje?

Retinoidy při aplikaci na pokožku aktivují buňky k efektivnější obnově. V reálu to vypadá tak, že poškozená buňka rychleji odumře a uvolní místo nové, čímž dochází k odlupování odumřelé buněčné tkáně a vniku nové pod ní. Mimoto retinoidy podporují produkci kolagenu, který buňky tvoří. Výsledky aplikace retinoidu jsou více než udivující.

 

Jaké?

  • Zlepšují texturu pleti
  • Posilují její zdravý vzhled¨
  • Zjemňují viditelnost pórů
  • Eliminují vrásky
  • Pomáhají k hojení akné
  • Řeší i poškození slunečnímu paprsky a UV zářením

 

Které retinoidy jsou k tomu ideální?

  • Retinyl propionát
  • Retinyl retinoát
  • Tretinoin
  • Retinol
  • Retinyl palmitát

 

Retinoát hydroxypinakolon

Mezi nimi dominuje Retinyl retinoát zvaný hydroxypinakolon (zkratka HPR tedy Hydroxypinacolone Retinoate), který patří mezi velmi zajímavé hybridní molekuly kyseliny retinol-retinové. Je to pokročilá forma retinoidu, takzvaný ester all trans retinové kyseliny, který nabízí nejlepší výsledky ze všech retinoidů. Tento HPR je tudíž jedním z novinek v královské péči o vaši pleť. Je to novinka jemná a velmi účinná. Ester kyseliny retinové znamená že tento retinoid přímo souvisí s kyselinou retinovou, a tudíž si jej umí naše kožní buňky interpretovat. Hydroxypinakolon se váže přímo na retinoidní receptory kožních buněk, aby působil jako malý zázrak v péči o pleť.

 

A nyní to hlavní, v jakém kvalitním kosmetickém produktu tento jedinečný retinoid seženete? Doporučujeme vám Retinoid C Cream a Retinoid C sérum od značky Juliette Armand.  

 

Retinoid C Cream

Retinoid C Cream v 50 ml balení je revitalizační a antioxidační krém na obličej pro všechny typy pokožky. Jeho aktivními složkami je Retinoid HPR, kyselina etyl askorbová a hyaluronová, výtažek z pupečníku asijského, vitamín E, jojobový a meruňkový olej, bambucké máslo a panthenol.

 

Díky jedinečnému a vysoce kvalitnímu složení je to krém veskrze unikátní a vhodný pro všechny typy pleti a věkovou skupinu 30+. Je to produkt, který v sobě skrývá jak obnovující účinky poškozené a nemocné pokožky, tak vysoce hydratační účinek, silné oživení s kvalitním rozjasněním a maximální detoxikací kůže. Stačí jej nanést na pleť obličeje až do úplného vstřebání.

 

Retinodi C Serum

Obnovující a antioxidační sérum Retinodi C Serum je k mání ve 20 ml balení a vhodný pro všechny typy pleti. Jeho aktivními složkami je retinoid HPR, kyselina askorbová, vitamín E a panthenol. Produkt v sobě kombinuje efekt dvou vysoce kvalitních složek Retinoid HPR a stabilizované formy vitamínu C.

 

Co sérum přináší? Flexibilní působení složek tak, aby došlo k detoxikaci od volných radikálů a ochraně před nimi spolu s redukcí jemných vrásek. Retinodi C Serum eliminuje nedokonalosti pleti, které zjemňuje a likviduje. Výsledkem je sjednocený, tonizovaný a svěže zářivý vzhled pokožky. Jednoduše naneste malé množství séra na vyčištěnou pleť a počkejte až se zcela vstřebá.

 

Budoucnost je v retinoidu HPR

Retinoid HPR nám nabízí kvalitní a jedinečnou péči o pleť do budoucna. Je to jeden z mála prostředků, který lze využít efektivně, rychle a bez podráždění. Díky němu zažijete return pleti v čase a její vysoké omlazení a redukci vrásek. I když jej využijete třeba jen dvakrát denně okolo očního okolí, uvidíte omlazující anti-aging efekt již do deseti dnů.

 

Inovativní Hydroxypinacolone Retinoate se tak pomalu, ale jistě stává Megastár mezi kosmetickými produkty k pěstění pleti. Tak neváhejte a vyzkoušejte jej také! Produkty s Retinoidy ZDE

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz