Ťuky Ťuk: Vánoce jsou za dveřmi! Zkuste darovat krásu!

darkove_sady

 

Vánoční čas je spojen nejen s vánočním úklidem, pečením cukroví, vytvářením vánoční atmosféry, ale také s nakupováním dárků pro vaše blízké a přátele.  A proč si to nezjednodušit a neobjednat něco pěkného online, když tomu covidová doba nahrává?

 

Namísto starostí s tím, kdy se dostanete do obchodu, který je aktuálně kvůli pandemii uzavřený, můžete vánoční nákupy zvládnout pohodlně z domova, doslova od stolu – nákupem online na vybraném e-shopu.

 

Náš tip pro vás

Našim tipem je nákup na e-shopu JA.cz s kosmetickými kousky značky Juliette Armand. Jejich produkty nadchnou každou ženu – ať už je to vaše sestra, manželka, maminka či přítelkyně. Rozmazlete své blízké luxusní péčí Juliette Armand a darujte pod stromeček krásu!

 

Efekt jedinečných produktů JA je znatelný již po 10 až 30 dnech používání. A pokud váháte, bonusem je jistě poznatek, že tuto značku využívají finalistky a vítězka České Miss i Eliška Bučková. Dopřejte svým blízkým tuto péči i vy!

 

Snazší výběr

Abyste to měli s výběrem produktů ještě jednodušší, připravil pro vás e-shop JA.cz parádní vánoční balíčky, v nich najdete kousky sladěné k sobě, tudíž balíčky vyladěné na maximum. Příjemným plusem je pak to, že nákupem vánočního balíčku ušetříte nemalé peníze, které byste dali za koupi samostatných produktů.

 

Z čeho můžete vybírat?

  • Vánoční set Vitamín B komplex - balíček obsahuje vitamín B Complex sérum o objemu 20ml a čistící pěnu Cleansing Face Foam o objemu 210ml. Je to set pro hydrataci a zklidnění citlivé pleti spolu s redukcí akné. Namísto 1 820 Kč zaplatíte zakoupení setu 1 288 Kč.
  • Vánoční set Retin repair – v balíčku najdete Retinoid C sérum o objemu 20 ml a Retinoid C krém o objemu 50 ml. Set je vhodný k eliminaci stárnutí a nedokonalostí pleti. Zde namísto 2 700 Kč zaplatíte koupí setu 2 160 Kč.
  • Vánoční set provita D3set vhodný k ochraně o detoxikaci pleti, v němž najdete Provital D sérum o objemu 20 ml a Provital D3, což je provitamín D3 ve 3 % konzistenci. Cena balíčku činí 1 288 Kč, namísto 1 820, které byste zaplatili koupí jednotlivých produktů.
  • Vánoční set pro léčbu akné – Pěna na obličej Claryfing Face Foam o objemu 210ml a maska+ exfoliátor Green Argile Mask o objemu 50ml, se spolu v balíčku postarají o bezvadnou pleť bez akné. Namísto 2 100 Kč zaplatíte koupí setu 1 512 Kč.
  • Vánoční set Hydra bonding – parádní set zaručující dokonale hydratovanou pleť. Set čítá Hydra Bonding sérum o objemu 20ml a čistící pěnu Cleansing Face Foam o objemu 210ml. A i tady vás bude set stát méně než jednotlivé produkty – konkrétně 1 144 Kč namísto 1 638 Kč.
  • Vánoční set Glow – svěží, sjednocená a rozzářená pleť, to je to oč běží s tímto setem. Obsahuje Brightening sérum o objemu 20ml a Brightening krém o objemu 50ml. Vše za 2 352 Kč namísto 3 150 Kč.
  • Vánoční set Collagen – zvýšená elasticita a pružnost pleti, to je kolagenová péče tohoto balíčku. Obsahuje Collagen Elastin sérum o objemu 20 ml a Extra Moisturizing krém o objemu 50 ml. Za set dáte 1 640 Kč, namísto 2 260 za jednotlivé produkty.
  • Vánoční set Ceramide – zdravá a svěží pleť se stopkou jejího stárnutí. Tak by se dala nazvat tato dvojka – Ceramide sérum 20 ml a čistící pěna Cleansing Face Foam o objemu 210ml v setu. Vyje vás na 1 432 Kč oproti 2 000 Kč za jednotlivé kousky.
  • Vánoční set Bioplacenta – return v čase s omlazující a hydratační péčí setu je založena na dvojce, kterou tvoří Bioplacenta sérum 20 ml a čistící pěna Cleansing Face Foam o objemu 210ml. Dvojku získáte za 1 432 Kč namísto 2 000 Kč.
  • Set 2v1 Vitamin C Brightening Mask – tři kousky parádní bělící, rozjasňující, detoxikační a zároveň zpevňující masky získáte v tomto vánočním balíčku. Cena činí 300 Kč namísto původních 430 Kč.
  • Set 2v1 O2 White Mask – výživu, rozjasnění, hydrataci, okysličení a zpevnění, i potlačení pigmentace nabízí tento balíček. Vše dohromady v unikátní masce ve třech kusech za 300 Kč namísto původních 430 Kč.

 

Vánoční balení

A pokud si ani z této pestré škály nevyberete a zakoupíte jednotlivé produkty dle vašeho uvážení, i tady je JA.cz schopen vyladit vám objednávku luxusně vánočně – s objednávkou Dárkové balení získáte zabalení vybraných kousků tak, že jej doma můžete pouze uschovat a pak dát přímo pod stromeček – žádné shánění vánočního dárkového papíru ani mašlí vám nehrozí. 

 

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz