Kolagen Collagono: základ zdravé a svěží pleti

clanek_cellagogo_testovani

Zapojili jsme se do testování kolagenového prášku Collagono. Tento jemně nakyslý a grepem dochucený kolagen jsme vyzkoušeli tři měsíce. A výsledek? Krásnější i pevnější pleť a zdravější pokožka i tělo!

 

Kolagen je stěžejní látka pro lidské tělo. Je bílkovinou, která je v našem těle přirozená, ale s věkem jeho produkce klesá. I proto dochází u pleti k jejímu povolení, nižší elasticitě a ztrátě pružnosti. Vaše pokožka je více vrásčitá a také citlivější, protože je její struktura oslabena. A tak je dodání kolagenu tělu jedinou možností, jak jej zase doplnit.

 

Collagono je rybí hydrolyzovaný kolagen, který patří k nejnovější formě nutričního doplňku stravy sloužící ke zlepšení, pevnosti, svěžesti a zdraví pokožky zevnitř vašeho organismu. Obsahuje Peptan TM hydrolyzovaný kolagen, který je klinicky prokázanou složku proti stárnutí pokožky.

 

Recenze uživatelek

 

Jana Krajzmanová

S mými 50+ je nezbytné se o sebe pořádně starat. Tím pádem i o pokožku. Na stárnutí je prima to, že se mu nikdo nevyhne. Dá se však stopnout, nebo alespoň zmírnit. S Collagono se mi to daří. Jsem aktivní, hodně se hýbu, ale tělo již není to, co bývalo. S Collagono mám po třech měsících pocit, že mě tělo lépe poslouchá a pokožka je hezčí. Jeho chuť mi naprosto vyhovuje, protože mám citrusové ovoce velmi ráda. Cítím se lépe a moje pleť se mi zdá pružnější a míně citlivá na podráždění než dříve. Obzvláště se mi na něm líbí fakt, že nemusíte nic dávkovat, vezmete pytlíček a nápoj máte coby dup. Určitě budu v užívání Collagono pokračovat.

 

Anna Dostálová

Citrus ve mně evokují léto, atak si dopřávám ráda Collagono každý den. Tři měsíce uběhly jako voda a já se více svěží – uvnitř i navenek. Jednoduchá příprava lahodná chuť a efekt Collagono mě mile překvapil. Zjevně si přijdu mladší, pokožka svěží a zdravá, celkově jsem pohyblivější. Kolagen mé tělo potřebuje a vstřebává beze zbytku. Dál si budu dělat každý den léto s šálkem Collagono!

 

Adéla Trochtová

Byla jsem k užívání Collagono skeptická, obzvláště proto, že nejsme ve věku, kdy si myslím že jej potřebuji tělu dodávat. Ale produkt mě překvapil a to mile. Trpím totiž na akné a moji aknenózní pokožku Collagono krásně zredukoval na minimum. Moje pokožka je čistší, bez markantních výsevů akné a další se tolik netvoří. Určitě si dopřeji další Collagono kůru.

 

Jak Collagono působí na pokožku?

  • markantně zlepšuje hydrataci, strukturu a pevnost pokožky
  • pomáhá k redukci vrásek a mimických rýh
  • pokožka po pravidelném užívání Collagono působí sametově a hebce

 

A co ještě Collagono přináší vašemu tělu?

  • eliminuje bolesti svalů, kloubů a záněty v nich
  • posiluje veškeré tkáně a buňky
  • pomáhá s hojením ran a dobrou cirkulací krve
  • je podporou při probíhajících kožních problémech jako je lupénka, seborhea a dermatitidy různého druhu
  • snižuje výskyt strií, celulitidy a vypadávání vlasů

 

Dopřejte své pokožce, nehtům, vlasům i kloubům a buňkám to nej, dopřejte jim Collagono. Užívejte jej minimálně 3 měsíce 2x denně. Tato doba je potřebná pro výměnu kožních buněk. Po třech měsících si dejte jeden měsíc pauzu a dle potřeby můžete opět navázat na tříměsíční užívání Collagono.

 

 

Klíčová slova: Collagono, kolagen, pokožka, pleť

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz