Vánoce jsou za dveřmi: více již co darujete?

VANOCE_1

 

VÁNOCE – VOŇAVÉ, MYSTICKÉ A KRÁSNÉ SVÁTKY PLNÉ RADOSTI, DOBRÉHO JÍDLA A SETKÁNÍ RODINY A PŘÁTEL. ČAS PLNÝ POHODY, ALE I SNĚHU, LEDU A MRAZU. HLAVNĚ VŠAK ČAS DÁRKŮ, VÁNOČNÍCH A JEDINEČNÝCH. VÁHÁTE, CO POD VÁNOČNÍ STROMEČEK DAROVAT? MÁME PRO VÁS PARÁDNÍ TIPY!

Vánoční dárky jsou někdy fádní a obyčejné, jindy překvapivé a radostné, a mnohdy jedinečné a úžasné. A právě takové bychom vám přáli nejvíce. Proto máme pro vás exkluzívní tipy na vánoční dárky pro všechny – hlavně pro ženy, ale i pro muže nebo vaše ratolesti.

 

DARUJTE PÉČI
Co může být lepšího, než péče o sebe sama? Hlavní roli hraje v této oblasti bezesporu péče o vaši pokožku a pleť. Je to první věc, kterou na vás okolí vidí, protože především obličej, šíji, dekolt a ruce máte po značnou část roku odhalenou. Ovívá je vítr, padá na ně déšť, a ovlivňuje je chlad a mráz, i znečištěné ovzduší.

 

VÁNOČNÍ BALÍČKY JSOU COOL
Dopřejte nejen sobě, ale i svým blízkým luxusní péči o pokožku a pleť s vánočními balíčky profesionální kosmetiky Juliette Armaund, která každoročně hýčká i vítězky České Miss. Ba co víc, jakýkoli jiné vybrané produkty vám před odesláním rádi zabalí zcela zdarma jako vánoční dárek!

Cool je na vánočních balíčcích kosmetiky Juliette Armaund ještě fakt, že při nákupu vánočních balíčků ušetříte docela pěknou sumičku, kterou byste zaplatili, kdybyste vybírali jednotlivé produkty mimo vánoční nabídku. To už stojí za úvahu, co říkáte?

 

CO JE K MÁNÍ VE VÁNOČNÍCH BALÍČCÍCH?

Tajemství hydratované pokožky

Balíček obsahuje 200 ml Stretch Firm Cream, což je tělový krém pro zpevnění pokožky, korekci strijí a skvrn kůže. K tomu je přibaleno Body Butter obsahu 200 ml. Toto tělové bambucké máslo slouží k okamžité hydrataci a zvýšení elasticity pokožky celého těla. Produkty jsou vhodné i pro muže a rovněž pro jemnou dětskou pokožku. Balíček vás vyjde na 2 072 Kč a ušetříte 518 Kč, které byste vydali za nákup jednotlivých produktů.

Více informací ZDE

 

Tajemství mládí

V tomto vánočním balíčku obdržíte luxusní a silné hydratační antioxidační sérum Chronos Hydra Correct Serum o obsahu 30 ml a krém Chronos Hydra Correct o obsahu 50 ml, který dává stopku stárnutí pokožky, redukuje vrásky a regeneruje pokožku. s okamžitým účinkem redukcí vrásek. Produkty jsou vhodné pro ženy i muže ideálně od věku 40+, přičemž vás balíček vyjde na 3 704 Kč a ušetříte tímto nákupem celých 1 926 Kč.

Více informací ZDE

 

Tajemství rozzářené pleti

Tento cool vánoční balíček obsahuje rozjasňující krém Brightening o obsahu 50 ml, který zajistí svěží a zářivou pokožku bez nadměrné pigmentací a skvrnek. U něj aktivní vitamínové a výživné sérum Brightening o obsahu 20 ml. Díky němu bude pokožka zářivá, sjednocená v jednom tónu. Nákupem balíčku vhodného především pro ženy ušetříte 617 Kč, když vás vyjde na 2 323 Kč.

Více informací ZDE

 

Tajemství síly kolagenu

Vánoční balíček v sobě pojímá zpevňující a hydratační sérum Collagen elastin o obsahu 20 ml, které obsahuje mořský kolagene a elastin. Ty spolu zpevňují pokožku a zajistí její vysokou pružnost. Pro ještě větší sílu kolagenového působení je přidán do balíčku hydratační a zpevňující krém na obličej Extra Moisturizing cream o obsahu 50 ml, jež je ideální pro suchý, ale i normální typ pokožky jak žen, tak mužů. Balíček vyjde na 1 640 kč a jeho nákupem ušetříte 410 Kč.

Více informací ZDE

 

Tajemství síly kyseliny hyaluronové

Až tři kousky exkluzívní kosmetiky Juliette Armaund najdete v tomto balíčku, který obsahuje sérum Hyaluronic acid serum o obsahu 20 ml. Sérum s kyselinou hyaluronovou má silný hydratační a zpevňující účinek. Druhým kouskem je tekuté mýdlo Cleanser wash v objemu 50 ml, které parádně a do hloubky čistí pokožku, aniž by ji vysušovalo. A do třetice je v balíčku Extra Moisturizing 24h Cream o objemu 50ml. Tento krém s kyselinou hyaluronovou zajistí pokožce intenzivní hydrataci a navrácení pružnosti. Balíček můžete zakoupit za 1 725 Kč a ušetřit tak 574 Kč.

Více informací ZDE

 

Tajemství zmatnění pleti

A poslední vánoční balíček obsahuje micelární čistící pěnu na obličej Micellar Cleansing Foam o objemu 230 ml s olejovými micelami pro všechny typy pleti a jak ženy, tak muže. Pěna krásně čistí a pěstí pleť bez jejího podráždění a vysoušení. Druhým produktem v balíčku je Hydra Mattifying gel o objemu 50 ml. Tento gel redukuje kožní maz, pěstí smíšenou a mastnou pleť a jemně léčí tu s akné. Má hydratační a matující efekt, což přivítají jistě jak ženy, tak muži. Balíček vás vyjde na 1 284 Kč a jeho nákupem ušetříte celých 322 Kč.

Více informací ZDE

 

Tak, a máte díky kosmetice Juliette Armand Vánoce vyřešené! A to jak pro maminku a tátu, tak pro babičku i dědu, nebo dcerku či syna. Pro každého najdete na Ja.cz něco.

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz