Juliette Armand zkrášluje pleť, JA.cz zase logo

Internetový obchod profesionální kosmetiky Juliette Armand přichází s novým logem a zajímavými novinkami, se kterými bude péče o pleť a obličej opět o něco snažší. Na co se můžete těšit?

… protože já jsem JA

Kosmetické produkty Juliette Armand představují pro mnoho žen synonymum opravdu účinné péče o krásu. Jejich používání se stává příjemnou rutinou a pozitivně se projevuje v každodenním hektickém životě. Juliette Armand se stává neodmyslitelnou součástí ženy a naopak. Společně jsou silnější a připraveny na všechno.

 

Právě s touto zkušeností a myšlenkou přichází na svět nejen nové logo internetového obchodu JA.cz, ale také doprovodný slogan „… protože já jsem JA“. Vyjadřuje jednoduchost, upřímnost, harmonii a vizi. O jaké vizi je přesně řeč? Být i nadále prémiovou kosmetikou, která naslouchá individuálním přáním žen a splňuje jejich požadavky. Být kosmetikou, se kterou ráno vstávají a v noci usínají, tou která přináší viditelné změny a vyšší sebevědomí.

 

Další prémiové značky na cestě

Společně s novým logem a sloganem je zde také mnoho novinek. Již brzy se totiž můžete těšit na další prémiové značky a kosmetické skvosty. Ty pro vás budou k dispozici na JA.cz společně s produkty Juliette Armand. Rozšíření nabídky zboží s sebou přinese výhodné akce a lákavé příležitosti, jak doplnit kosmetickou výbavu.

 

Zavítejte na e-shop ještě dnes

Internetový obchod Juliette Armand na adrese JA.cz začíná psát zcela novou a vzrušující kapitolu. Vy můžete být u toho! Již nyní na vás čeká pestrá nabídka kosmetiky Juliette Armand v doprovodu podrobných informací, čerstvých novinek a pochopitelně také slev. Neváhejte využít příležitost a přidejte se k ženám, které vedou úspěšný boj s časem.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz