Proč se tyto krásky fotily pouze ve spodním prádle? … protože já jsem JA

Juliette Armand přichází s novým sloganem, který vyjadřuje jedinečný soulad účinných kosmetických produktů a ženského sebevědomí. Inspirujte se pohledem na nejkrásnější dívky Česka ve spodním prádle a zjistěte, jak i vy můžete získat krásnou pokožku, zdravou pleť a úsměv na tváři.

 

Focení pro novou kampaň ukazuje vnitřní sílu

Juliette Armand pomáhá bojovat s časem, estetickými nedostatky a v neposlední řadě také předsudky okolí. Její profesionální kosmetické produkty jsou zde pro ženy, které chtějí v duchu nového sloganu „ … protože já jsem JA“ najít sílu a krásu. Stejně jako nejkrásnější dívky Česka při focení pro Juliette Armand.

 

Ženská krása v hledáčku Kateřiny Novákové

Focení nové kampaně „ … protože já jsem JA“ měla na starosti Kateřina Nováková, pravděpodobně nová dvorní fotografka České Miss, prestižní soutěže krásy, která získává opět svůj lesk. V hledáčku se jí pouze ve spodním prádle vystřídaly rovnou dvě vítězky této soutěže krásy. Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková a zároveň držitelka titulu Česká Miss – Tvář Juliette Armand 2018 a Jana Šišková – Česká Miss Supranational 2018.

 

 

Výsledek bere dech a fotografie perfektně vyjadřují nový koncept. Prezentují čistotu, charizma, něžnost, individualitu i dávku odvahy. O exkluzivní materiál z pražského fotoateliéru projevily zájem i některé české televizní stanice a média.

 

JA.cz si získá i vás

Viditelné změny a silně pozitivní účinky kosmetických produktů Juliette Armand stojí za rostoucím množstvím žen, které značce důvěřují. Do nedávna v České republice takřka neznámé kosmetické jméno si velmi rychle získalo své místo, a to především díky skvělým zkušenostem zákaznic, nekompromisní kvalitě a spojení s vyhlášenými klinikami estetické péče. Seznamte se i vy s JA.cz a zažijte ji doslova na vlastní kůži.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz