Zářivá pleť vždy a všude!

Smog, znečištěné životní prostředí, hektický způsob života, nepravidelná strava a pracovní stresy si na naší pleti vybírají obrovskou daň. Změňte to a mějte svoji pleť pod kontrolou vždy a všude. Zdá se vám to nemožné? Zkuste naše tipy a uvěříte!

Pleť naším způsobem života hodně trpí, stárne, a objevují se na ní pigmentové skvrny. Je proto důležité se o ni nejen dobře starat, ale také ji kvalitně pěstit. S produkty kosmetiky Juliette Armand již nemusíte na obličej plácat vrstvy make-upu k zakrytí nedokonalostí. Naopak, můžete svoji svěží a krásně sjednocenou pleť vystavit na odiv a jen jemně nalíčit.

brightening cream_ban

Každý den použijte ráno Brightening cream, krém pro rozjasnění a zář pokožky s nadměrnou pigmentací a skvrnami. Naneste na obličej, krk a dekolt malé množství krému a jemně vmasírujte do úplného vstřebání. Aktivní složky Asyntry, šťovíku, kyseliny askorbové, vitamínu E a bambuckého másla spolu s dalšími komponenty vaši pokožku krásně hydratují, zlepší vzhled pleti a sjednotí ji. Všechny ingredience spolu mimoto zabraňují tvorbě nových pigmentových skvrn, přičemž eliminují skvrny stávající. Filtry proti slunečnímu záření také chrání pokožku před sluncem.

 

Aby byla váš efekt pro další den dokonalý, použijte každý večer před spaním ještě luxusní zklidňující a čistící masku White Argile Mask, jež vaši pleť nádherně pěstí a hloubkově pročistí. Tato jílová maska obsahuje složky, jejichž efekt po použití je viditelný okamžitě. Pleť po masce zesvětlí a je krásně rozjasněná a zářivá. Stačí nanést silnější vrstvu masky, nechat zaschnout a poté odstranit vodou.

 

whute_argil_ban

 

Mimoto můžete pleť rozmazlovat alespoň 2 až 3x týdně produktem s čistým obsahem vitamínu C Glow C 12 %, jehož další složky, jimiž jsou kyselina L-askorbová, A-bisabol, Aloe Vera a výtažek z květu pivoňkymu pomáhají působit regeneračně a antioxidačně, hydratují, tonizují, zpevňují a bělí vaši pleť. Stačí stisknout vršek tak, aby se prášek vysypal do roztoku. Poté vše dobře protřepejte a naneste malé množství na vyčištěnou pleť. Jemně vmasírujte až do úplného vstřebání.

 

glow_ban

 

A nakonec tu máme lahůdku, kterou je Brightening Serum, které lze pro ještě zářivější a více rozjasněnou pokožku využívat kdykoli během dne. Pokud se líčíte, aplikujte tento malý zázrak před nanesením Brightening krému na čistou pleť a jemně sérum vmasírujte. Nabušený koktejl složek v séru způsobí, že vaše pleť bude úspěšně čelit veškerému poškození znečištěným prostředím, bude svěží, sjednocená a jasná. Sérum můžete používat nejen k vylepšení, ale i preventivně jako efektivní kosmetický štít k ochraně pleti.

pihy_ban

Péče o pleť se vám vždy vrátí ve kvalitě – v elasticitě, jasu, bezproblémovosti a sjednocení. Prostě v celé její kráse. A to jistě stojí za to, vyburcovat své úsilí co nejvýše.

 

 

Autor: Pavla Košík Jelínková

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz