Tajemství krásy odhaleno! Představujeme Vám Dermagenetic

DG_clanek_produkty

 

Už žádné další sliby, jen zaručené výsledky!

 

Dermagenetic, stojí za výjimečnou kvalitou produktů, vždy se snaží vytvářet speciální protokoly pro obnovu pokožky a pro zdravou a jasnou pleť.

• Používá suroviny určené k regeneraci kožních buněk a zachovává pokožku v kondici na optimální úrovni, nijak ji nemaskuje.
• Je průkopníkem v oblasti anti-aging (proti-stárnutí) po celém světě a všechny výrobky obsahují bio stimulanty.
• Nabízí maximální výsledek v minimálním čase.
• Anti-aging protokoly jsou vysoce účinné, protože kombinují aktivní složky s aminokyselinami, minerály, antioxidanty, a autologními nebo růstovými faktory.

 

DG_clanek3

 

Zpráva od prezidenta Dermagenetic

Kožní metamorfóza začíná u zdraví pokožky. Každá buňka má své vlastní mechanismy na opravu poškození z exogenních a endogenních oxidačních faktorů, ale z genetického hlediska se tato schopnost u každého jedince liší.

Od svého založení v roce 1990 náš vědecký tým pracuje na těchto mechanismech buněčné regenerace a snaží se vyvíjet produkty pro každý individuální problém a pro každou jednotlivou osobu. Jsme si vědomi, že to není jednoduché, ale dnes již víme o hodně víc, o autologních mechanismech a enzymatických reakcích, než předtím, které se v pokožce dějí. A tudíž můžeme zasáhnout a přeprogramovat každou buňku individuálně.

Tuto vědu používáme cíleně za vývojem nových produktů a vyrábíme je v pěti různých továrnách po celém světě (Řecko, Francie, USA, Španělsko, Dánsko). Všechny produkty jsou formulovány a navrženy individuálně. Vyvíjíme receptury, které pracují bok po boku s autologními schopnostmi kožních buněk, pro jejich přeprogramování a tím se tak zastaví poškození vzniklé časem (stárnutí pokožky) u každé osoby individuálně.

Díky nejnovějším vědeckým postupům navrhujeme produkty „zítřka“.

S poděkováním,
Angelos Kanakopoulos MSc

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz