Post Depil Cream od Juliette Armand: Něco extra pro ženskou depilaci

 postd depil

Trápíte se s podrážděním po depilaci dorůstajících chloupků tam, kde je nechcete? Míváte začervenalou pokožku v místech po jejich odstranění? Smažte tyto starosti s unikátním produktem značky Juliette Armand Post Depil Cream.

 

Extra novinka značky luxusní kosmetiky Juliette Armand, by vám uniknout neměla. A nenechte si produkt se skvělými účinky jen pro sebe. Podělte se o informace i s kamarádkami. Je to totiž cool kousek, o němž by měla vědět každá žena.

 

Věděli jste, že kůže je největším orgánem lidského těla? A že její povrch činí až 1,7 metru? A víte, že tloušťka kůže činí od 0,4 do 4 mm, přičemž nejtlustší je v oblasti zad a chodidel, a naopak nejtenčí očních víčkách?

 

I proto, že je kůže naší nejrozsáhlejší ochranou před vnějšími vlivy bychom o ni měli dobře  a kvalitně pečovat. A to i v místech, která zbavujeme chloupků. Protože růst chloupků v kůži je jako perpetum mobile - nepřetržitý cyklus růstu, který se děje ve třech fázích cyklu, a to anagenní  cyklus (aktivní fáze růstu), katagenní cyklus (fáze degradace) a telogenní cyklus (klidová fáze). A díky tomuto cyklu o třech fázích de facto depilujete chloupky stále dokola.

 

Ať už tedy depilujete nežádoucí chloupky jakkoli, vězte, že péče po holení je stejně podstatná jako samotná péče při holení. Proto by po oholení měl být aplikován na daná místa výživný, zklidňující i hydratační produkt pro obnovu, zklidnění, zjemnění a regeneraci pokožky. A je-li to navíc produkt, který při systematickém a opakovaném používání postupně redukuje a zpomaluje růst chloupků, pak není co řešit a volba je jasná. Post Depil Cream od Juliette Armand toto vše splňuje.

 

Proč je Post Depil Cream tak účinný?

Tak jako u většiny produktů Juliette Armand tak i tady za efektem zpomalení růstu chloupků u Post Depil Cream hledejme přírodu. V krému pečujícím o pokožku pod holení najdete hned několik cool přírodních složek. 

 

Které to jsou?

  • rostlinný extrakt Chelidonin
  • olej z pšeničných klíčků
  • extrakt z Aloe Vera v tzv. aloe juice
  • kakao bez fermentace
  • přírodní konzervant Leucidal
  • sodioum citrate

 postdepil produkt

 

Rostlinný extrakt Chelidonin

Chelidonin je přírodní složka, využívaná při léčbě hypertrichózy (nadměrného růstu chloupků) způsobené léky, nebo při hormonální nerovnováze v období po menopauzy. Hyperhidrózu však může způsobit o stress nebo porucha příjmu potravy (anorexie, bulimie). Chelidonin se získává z vlaštovičníku, hojně u nás rostoucí rostliny.

 

Olej z pšeničných klíčků

Další příjemnou ingrediencí z přírody je olej z pšeničných klíčků. Ten je velmi účinný a efektní ke zklidnění pokožky. Olej je bohatým zdrojem vitamínu N, kyseliny linolové a kyseliny alfa-linolinové.

 

Věděli jste, že kyselina linolenová má pozitivní účinky na pokožku? A že se v kosmetice používá jako činidlo upravující a obnovující pokožku?

 

Kyselina Linoleová zlepšuje kožní bariéru a chrání i viditelně zlepšuje celkový vzhled pokožky. Také má podíl na produkci melaninu a v neposlední řadě snižuje nadměrnou pigmentaci. Protizánětlivé vlastnosti obou kyselin jsou ku prospěchu pleti, a navíc bylo prokázáno, že kyseliny jsou velmi bezpečnou složkou pro použití v kosmetických produktech.

 

Extrakt z Aloe Vera

Extrakt je pro pokožku takový podpůrný juice nástroj, který snadno proniká do kůže, přičemž ji zvláčňuje, zjemňuje, zklidňuje, regeneruje a vyhlazuje. Aloe vera je účinná na lehká poranění pokožky, a je ideální pro problematickou pleť s projevy akné, lupénky a dermatitidami. Velmi dobře také působí zklidňujícím a chladivým efektem po bodnutí hmyzem, na popáleniny od slunce i ze zdroje tepla. Aloe vera vytvoří na pokožce ochrannou vrstvu, která působí protizánětlivě, antibakteriálně a je účinná i proti kvasinkám, kvasinkovým mikroorganismům a plísním. Celkově aloe vera dodává vlhkost a hydratuje pokožku. A chrání křehkou oblast pokožky po holení.

 

Proč je aloe vera juice tak účinný?

  • Aloe vera juice obsahuje obsahuje vitamíny B1, B2, B6, vitamín C, cholin, kyselinu listovou, beta-karoten, α-tokoferol, esenciální aminokyseliny jako je lysin, threonin, valin, leucin, isoleucin, fenylalanin a methionin.
  • Také zde najdete neesenciální aminokyseliny jako arginin, histidin, hydroxyprolin, kyselina glutamová, kyselina asparagová, prolin, alanin, tyrosin a glycin.
  • A to není ještě vše. Dále obsahuje minerální látky, a to sodík, draslík, chlor, mangan, hořčík, vápník, zinek, měď, chrom a železo, ale i další užitečné složky jako je cholesterol, triglyceridy, steroidy, β-sitosterol, ligniny, kyselina močová, gibereliny, lektiny, kyselina salicylová, kyselina arachidonová a sorbát draselný.

 

Kakao bez fermentace

Kakao se běžně při zpracování fermentuje. Je to jeden z cyklů jeho zpracování. Fermentace je de facto kvašení a biotechnologický proces, při němž se organické látky pozvolna přeměňují za účasti enzymů (fermentů) na jednodušší látky. Není-li kakao fegrmentováno, zůstává ve zcela přírodní formě. A to je využito v Post Depil Creamu. Zůstávají zde zachovány přirozené vlastnosti  a účinky kakaa bez chemických procesů. Obsah minerálů a antioxidantů je u takového kakaa nezanedbatelný, což má vliv na produkci chloupků.

 

Přírodní konzervant Leucidal

Leucidal je 100% přírodní konzervant, který je velmi oblíbený především v BIO kosmetice, pleťových a tělových krémech, mlécích, gelech a vodách. Vyrábí se fermentací ředkviček bakteriemi Leuconostoc Kimchii, přičemž leucidal obsahuje peptidy s vysoce antibakteriálními vlastnostmi. Je to nedráždivá a pro pokožku velmi dobře snášenlivá složka. Tedy ideální adept pro citlivou pokožku, potažmo pokožku po holení.

 

Sodioum citrate

Alias Citrát sodný, je složkou užitečnou k vyrovnání hladiny pH v kosmetických produktech. Má příjemné a svěží citrusovou vůni, přičemž díky tomu poslouží i k parfemování produktů. Jeho antioxidační vlastnosti a fakt, že je malých koncentracích naprosto bezpečný, jej předurčuje jako složku do přírodních deodorantů a do produktů dětské kosmetiky a pro osoby s citlivou pokožku.

 

Díky těmto všem složkám Post Depil Cream od značky Juliette Armand zklidňuje pokožku od podráždění po holení. Při opakovaném použití navíc zpomaluje růst chloupků a postupně chloupky redukuje. Stačí dodržovat postup využití, když po depilaci nanesete krém lehkými masážními pohyby, dokud se nevstřebá. A máte vystaráno.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz