Aesthetic Awards 2023: Juliette Armand opět zazářila

 awards2023-uvod

 

Značka Juliette Armand se zaskvěla v letošním roce na březnovém předávání cen Aesthetic Awards 2023 od Boussiase. Získala celou desítku ocenění. 

 

Juliette Armand měla fenomenální úspěch, když obdržela osmičku zlatých, a dvě stříbrná ocenění. Slavnostní ceremoniál předávání cen Aesthetic Awards 2023 se konal 6. března 2023 v sídle nadace Vassilis & Elizas Goulandris Foundation v centru Atén.

 

Všechna ocenění byla velkým zadostučiněním, ale tím největším vyznamenáním se stal předeveším fakt, že naše řecká značka, která je známa ve více než 40 zemí světa, byla již druhým rokem vyhlášena Estetickou značkou roku!

 

S čím Juliette Armand uspěla?

  • První místo v kategorii Nejlepší alternativní terapie získal produkt Elements Phyto-repair Therapy ZDE
  • První místo v kategorii Nejlepší inovativní ošetření proti stárnutí obdržel produkt Skin Boosters Chronos Therapy ZDE
  • Prvním místem v kategorii Nejlepší estetické peelingové ošetření byl oceněn produkt Elements Triple Action Peeling System ZDE
  • První místo v kategorii Nejlepší Inovativní produkt péče o pleť získalo Sérum s kyselinou listovou (B9) ZDE
  • První místo v kategorii Nejlepší péče o citlivou pleť obdrželo Sérum s komplexem vitamínu B ZDE
  • Prvním místem v kategorii Nejlepší řada péče o pleť proti stárnutí byl poctěn produkt Skin Boosters ZDE
  • První místo v kategorii Nejlepší krém na celulitidu si vysloužil Gel na tvarování s trojitým účinkem ZDE
  • První místo v kategorii Nejlepší krém na opravu pleti a poškozenou pleť na obličeji získal krém Hydra Repairing Cream ZDE
  • Druhým místem v kategorii Nejlepší balení se zaskvěl Skin Boosters Airless Jar
  • Druhé místo v kategorii Nejlepší neinjekční mezoterapie obličeje získal produkt Ameson Hydratox Therapy ZDE

A jako bonbónek nakonec byla značka Juliette Armand znovu již druhým rokem oceněna jako Estetická značka roku.

 

Jak to probíhalo? 

Aesthetic Awards byl a je vždy otevřený všem novým i zavedeným značkám. Cílem je podporovat dokonalost v lékařské a kosmetické estetice a neustále se snažit o zlepšení osvědčených postupů, včetně bezpečnosti zákroků a produktů.

Vyhlášení vítězů se realizovalo na Slavnostním předávání cen za estetiku v březnu 2023, přičemž okouzlující ceremoniál spojil to nejlepší z estetické medicíny a kosmetiky.

 

Kdo rozhoduje o oceněních? 

Tzv. soudci alias odborná porota čítá více než 80 porotců cen za estetiku, kteří jsou odborníky pracujícími v oblasti estetiky – lékaři, zubní lékaři, sestry a chirurgové. Dalšími porotci jsou specialisté - obchodní poradci, marketingoví specialisté, firemních distributoři, poskytovatelé pojištění a další odborníci s vysokou úrovní znalostí, zkušeností a odborných znalostí v oboru.

 

Když se řekne Aesthetic Awards…

Ceny Aesthetics Awards vznikly  a byly založeny v roce 2011 společně s časopisem Aesthetics a Aesthetics Conference & Exhibition (ACE) pod značkou Aesthetics Media. Má více než 10 000 odběratelů těchto časopisů, obrovskou fan základnu na sociálních sítích a rozsáhlý vliv na estetickém trhu.

 

Nutno říci, že ceny Aesthetic Awards (nejen letošního roku 2023, ale obecně) jsou přirovnávány k Oscarům za estetiku. Patří totiž k nejuznávanějším svého druhu. Všechny kategorie jsou navrženy tak, aby ocenily finalisty a vítěze za jejich služby v profesi a kosmetickém průmyslu.

 

Ocenění jsou udělována klinikám, jednotlivým lékařům, výrobcům, dodavatelům a dalším estetickým společnostem, které tvrdě pracovaly, aby reprezentovaly nejvyšší standardy dokonalosti, inovace produktů a úspěchů v praxi.

 

A značka Juliette Armand má tu čest, že patří díky své kvalitě a fundovanosti dlouhodobě do řad stále a opakovaně oceňovaných.

 

Aesthetish Awards 2022 -Značka Juliette Armand opět na výsluní prestižních ocenění - Více v článku ZDE

 

banner ocenění

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz